Nu talar realityprofilerna ut om sitt avslut.
Nu talar realityprofilerna ut om sitt avslut. - Foto: Instagram/Antonija Mandir/Oliver Hunt

Så är relationen mellan Oliver Hunt och Antonija Mandir idag

Realityprofilerna Antonija Mandir och Oliver Hunt överraskade sina följare rejält när de meddelade att de valt att gå skilda vägar. Efter uppbrottet har många rykten florerat runt. Nu väljer båda profilerna att uttala sig om sin relation på Instagram.


Tidigare i sommar meddelade realityprofilerna Antonija Mandir och Oliver Hunt att de gjort slut. 

Eftersom paret såg så lyckliga ut tillsammans på sociala medier så kom det som en chock för följarna, då profilerna delade romantiska bilder från sin vardag på Instagram tätt inpå avslutet. Men snabbt började det tisslas och tasslas om anledningen till uppbrottet.

I inlägget som offentliggjorde att profilerna valt att gå skilda vägar berättade Antonija att det var på hennes initiativ som det tog slut och menade att tiden inte var rätt för dem. 

Men kommentarsfältet fylldes snabbt av anklagelser och spekulationer om att Antonija varit otrogen, vilket varken hon eller Oliver Hunt vare sig bekräftat eller dementerat. Här kan du läsa hennes svar.

Därför misstänker följarna Antonija Mandir för otrohet

Särskilt misstänksamma blev följarna när Antonija Mandir fångades på bild med en annan kille, mycket kort inpå uppbrottet.

Tidigare har hon hävdat att hon ville göra slut eftersom hon vill fokusera på sig själv. Men bara veckan efter uppbrottet sågs hon tillsammans med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong på en uteservering i Stockholm.

"Visade inte allt"

Trots att de verkade så lyckliga tillsammans menar Antonija Mandir att det har knakat i fogarna under en längre tid.

Enligt Antonija spenderade de för mycket tid med varandra, vilket gjorde att de började uppskatta varandra allt mindre. Att de valde att börja jobba ihop tycker hon också var ett misstag. Gällande den lyckliga fasad exparet visade upp på Instagram säger Antonija:

– Det vi visat upp var inte fejk men vi visade inte allt. 

Oliver Hunt i sin tur har berättat att han ser det på ett annorlunda vis. Enligt honom gav han mycket i förhållandet och lät Antonijas känslor gå före sina egna. Det menar han gjorde så att Antonija backade från honom när han i sin tur efterfrågade bekräftelse.

Antonija Mandir talar ut om relationen till Oliver Hunt idag: "Svårt"

Nu har både Antonija Mandir och Oliver Hunt haft frågestunder på respektive Instagramkonto, där följarna sannerligen är nyfikna på profilernas kärleksliv.

Antonija får först frågan om huruvida hon ångrar någonting kring relationen med Oliver, vilket hon nekar till.

Foto: Instagram/Antonija Mandir

När hon ska kommentera hur deras relation ser ut idag verkar det dock inte som att de är vänner idag:

“Vi pratade lite i telefon igår gällande praktiska saker och checkade på varandra generellt. Vänner och vänner vet jag inte riktigt. Svårt det där”, skriver Antonija.

Foto: Instagram/Antonija Mandir

Oliver Hunt efter uppbrottet: "Den rätta är..."

Oliver Hunt väljer också att svara på frågor som rör den tidigare relationen. En följare undrar om han har svårt att “lita på kärlek” igen.

“Jag tror att många låser sig i vad ens ex gjort mot en och jag kan förstå det till en viss gräns. Men det är deras grej”, svarar Oliver och fortsätter:

“Den rätta är alltid någon som väljer dig också”.

Han menar att han kommer fortsätta tro på kärlek och inte låta sig påverkas av sitt förflutna. Huruvida han syftar på någonting specifikt som Antonija Mandir gjort, eller om han pratar generellt om att bli dumpad förblir osagt.

Foto: Instagram/Oliver Hunt
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.