Steffo Törnquist
Steffo Törnquist tjänar riktigt bra med pengar! Läs mer om hans miljoner här. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så mycket pengar tjänar Steffo Törnquist: "Tillräckligt rik för att göra vad jag vill"

Steffo Törnquist lever minst sagt ett liv i lyx – coola bilar, god mat, trevliga viner och en del shopping. Men hur mycket pengar tjänar egentligen Steffo Törnquist och hur stor är hans förmögenhet? Nyheter24 har svaret.


Steffo Törnquist, 66, har kört 44 säsonger av "Nyhetsmorgon" i TV4, och varje gång Steffos välbekanta ansikte dyker upp i rutan är det många tittare som nog blir lite extra glada. 

På Instagram har Steffo över 140 000 följare, och där har hans inbitna följare stenkoll på hans trevliga vardag. Steffo uppdaterar ofta om sitt liv med jakt, härliga bilar, båtliv, resor till Frankrike, god mat och en del shopping – riktiga "Steffoheads" vet att han för inte länge sedan pungade ut 68 000 kronor för en penna. Det kan du läsa mer om här.

Steffo bor dessutom som en riktig kung – mer om han och hustrun Carolines drömvåning på Östermalm i Stockholm kan du läsa om här.

Steffo Törnquist och hustrun Caroline Törnquist. Bildkälla: Stella Pictures.

Steffo Törnquist om sin förmögenhet: "Resten av mitt liv..."

Men exakt hur stor förmögenhet har egentligen Steffo Törnquist? När Steffo nyligen gästade Emil Perssons podd "Fördomspodden" så fick Steffo just den frågan – hur rik är Steffo Törnquist egentligen?

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, säger Steffo Törnquist i "Fördomspodden".

Steffo Törnquist gillar cigarrer, golf och snygga bilar. Bildkälla: Stella Pictures.

När Emil Persson sedan försöka pressa ut en exakt summa stöter han på patrull. Steffo vet nämligen inte exakt hur mycket pengar han faktiskt har.

– Jag kan inte säga till dig för att jag skäms. Det kan vara 50 miljoner men det kan också vara dubbelt så mycket, eller hälften så mycket. Jag har inte riktigt koll. Det är tillräckligt och då behöver jag inte ha koll, jag har inte den, säger Steffo i "Fördomspodden".

En snabb kik visar att Steffo under 2021 tjänade mer än en halv miljon kronor, men det är inte de enda pengarna Steffo har. Hans bolag Steffo Törnquist Insult har tillgångar på lite mer än 41 miljoner kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!