Babben Larsson
Babben Larsson berättar mer om relationen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Babben Larssons besked om nya pojkvännen: "Han har min välsignelse att..."

Babben Larsson är lyckligt förlovad med sin "hemliga hantverkare" som hon varit ihop med sedan 2019. Nu berättar Babben mer om relationen...


Babben Larsson, 66, dominerade tidningarna i veckan. Hon gör succé som programledare för "1 mot Sverige", är ett älskat ansikte i "Bäst i test" som hon kör med David Sundin

Utöver det står det nu klart att Babben är årets julvärd i SVT. På presskonferensen stod det också klart att Babben har förlovat sig.

Mannen som har fått Babben på fall är hantverkare och bor i Uppsala-trakten. De träffades på en dejtingsajt och har varit ett par sedan 2019. Mycket mer än så har inte Babben berättat om sin hemliga "Handyman".

Babben Larsson presenterades som årets julvärd i SVT. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Babben Larsson om förlovningen

Men om förlovningen berättade Babben däremot desto mer.

– Vi åkte ut till ett kafé på landet i en liten by mellan Uppsala och Enköping på midsommardagen. Det är samma ställe där vi träffades på första dejten. Där tog vi fram våra ringar och bytte dem, och det kändes bra. Det var helt planerat, vi hade gått tillsammans och valt ut ringarna, berättade Babben för Expressen.

Babben Larsson har tidigare varit gift med Bernt Westerlund. De gifte sig 1990 men gick skilda vägar 2007. Under sitt äktenskap fick de dottern Sofia Westerlund, 30. Något äktenskap tror Babben inte att det blir med hantverkaren.

– Jag tror inte vi tar nästa steg, det känns bra bara att vara förlovad, sa Babben Larsson till Expressen.

Babben Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Babben Larssons avslöjande om julafton med pojkvännen

Under onsdagsmorgonen intervjuades Babben av Lotta Bromé, 57, i Mix Megapol. Lotta har själv varit julvärd år 2003. I intervjun frågar Lotta hur Babben har tänkt att lösa julaftonsfirandet.

Lotta frågar om Babbens pojkvän får vara med på julafton. Men Babben berättar att så blir det inte. Hennes hantverkare har nämligen en familj sedan tidigare som han kommer att fira med.

– Han har ju en ursprungsfamilj som det så vackert heter och jag vet att dom brukar fira jul tillsammans i vanliga fall. De har inte kunnat göra det nu på senaste på grund av Corona. Så jag tror att dom passar på att samlas nu när det går. Absolut med min välsignelse för vi firar på annandagen istället i år då, berättar Babben i Mix Megapol.

Är du nyfiken på hur mycket pengar Babben Larsson tjänar? Det kan du läsa mer om här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!