Paow och Alexander Zobel
Paow och Alexander Zobel gjorde slut under dramatiska former. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Instagram/kattpaow. Bilden är ett montage.

Så hämnades Paow på Alexander Zobel: "Kostade 100 000 kronor..."

​Det är i podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens som Gabriella Bark avslöjar vad hon såg på Paulina "Paow" Danielssons "nära vänner" på Instagram...


Genom åren har den svenska dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 29, avverkat en radda stormiga förhållanden. Hennes kärleksliv har ofta blivit omskrivet i tidningarna, och det är inte svårt att förstå varför.

Från hennes relation med Mattias Coleman, via den längre flingen med Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lance till förhållandet med Paradise Hotel-profilen Mattias Helén.

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Paows senaste seriösa relation var med den danske jetset-killen Alexander Zobel. Den stenrike dansken och Paow hann under sin tid ihop resa en hel del, shoppa och operera sig tillsammans. Något du kan läsa mer om här.

Men i juni 2022 kunde Nyheter24 avslöja att relationen mellan Paow och Zobel var slut.

En av anledningarna till att Zobel dumpade Paow ska ha varit att hon "snackade skit om Danmark", som hon menade var ett "PK-land". 

I en intervju med Nyheter24 berättade Paow om hur uppbrottet gick till. Zobel åkte på ett lyxbröllop i Cannes. Paow var inte medbjuden – och därefter började det gå utför...

– Han åkte ju på det här bröllopet där jag inte var medbjuden efter vad jag skrivit om Danmark. Och han ringde inte på fyra dagar. Sen gjorde han slut. Jag tror att han har träffat någon annan. Men jag blev inte så sårad, men lite ledsen. Det känns ganska skönt, It is what it is, sa Paow då och tillade att hon är "ganska stark".

Paow och Alexander Zobel hann resa en hel del under sin tid ihop. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Paulina "Paow" Danielssons hämnd på Alexander Zobel

Efter uppbrottet från Zobel har Paow passat på att resa en hel del, och hon jobbar vidare med sin OnlyFans – där hon tjänar riktigt bra med pengar.

Zobel i sin tur har en ny flickvän i form av Marie Bianca Lilholt.

I det senaste avsnittet av podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens så diskuterar Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Bloggbevaknings Camilla Gervide och Nyheter24:s nöjesreporter Quetzala Mikko Blanco fenomenet Paow.

Quetzala Mikko Blanco, Camilla Gervide och Gabriella Bark utgör podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens.

Det visar sig att Gabriella är en av de som finns på Paows "nära vänner" på Instagram – och där har hon snappat upp det ena och det andra...

Paow. Bildkälla: Stella Pictures.

– Hon är ju väldigt ärlig på sina nära vänner. Jag tänker inte spill för mycket tea men det här la faktiskt kontot exonphspoiler upp också så jag berättar då. Paulina la ju upp...Hon ba: "Jag har ju ganska mycket kläder från Alexander". Det är väl kläder för 100 lax. Dom shoppar ju bara märkeskläder. Så hon ba "Kan man sälja sitt ex saker?", berättar Gabriella.

Camilla kommer då med ett instick och berättar att Zobel har bränt upp Paows Prada-hattar.

Mer om Paows vardag i Stockholm kan du höra i podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!