Lovisa Worge och Lucas shoppade till Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso blev otroligt glad för sin present som hon fick av Lovisa och Lucas. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso. Bilden är ett montage.

Så mycket kostade Lovisa Worges present till Bianca: "Bästa jag fått"

Lovisa Worge och Lucas Armando Feola såg till att skämma bort sin bästis Bianca Ingrosso rejält. Lovisa och Lucas snålade nämligen inte på någonting när de köpte födelsedagspresent till Bianca...


Bianca Ingrosso fyllde 28 år den 30 december, och hennes födelsedag har inte direkt gått obemärkt förbi. Hon ställde till med en hejdundrande fest i sin enorma våning på Östermalm, och hon har även firats av vänner och familj i fjällen.

Igår skrev Nyheter24 om vad Bianca fick i födelsedagspresent av sin mamma Pernilla Wahlgren, och det var en sak som Bianca verkligen uppskattade.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Lovisa Worge och Lucas shoppade på Hermès till Bianca

Även Biancas bästa vänner Lovisa Worge, 26, och Lucas Armando Feola, 25, passade på att uppvakta Bianca, och i sin senaste vlogg så visar Bianca vad hon fick i födelsedagspresent av de generösa vännerna...

I vloggen så får Bianca en presentlåda, och att döma av den karaktäristiska orange färgen så har Lovisa och Lucas shoppat på Hermès.

Hermès är ett av världens mest exklusiva märken. Här ser vi deras flaggskeppsbutik i New York. Bildkälla: Stella Pictures.

Det franska lyxmärket Hermès grundades 1837, och mest kända är de kanske för sina sidenscarves och så klart den kultförklarade handväskan Birkin. 

Birkin-väskor i krokodilskinn säljs på auktion i London hösten 2022. Bildkälla: AP Photo/Frank Augstei/TT Bild

Birkin-väskorna kostar allt från flera hundra tusen kronor upp till miljontals kronor. Superstjärnor som Kim Kardashian, Kylie Jenner, Victoria Beckham, Jennifer Lopez och Lady Gaga har alla ett helt gäng Birkin-väskor hemma. Birkin-väskorna är inte bara sanslöst dyra...

Lady Gaga med sin Birkin. Bildkälla: Stella Pictures.

Att ens få möjligheten att köpa en av de åtråvärda väskorna är få förunnat. Det är nämligen en väntelista för att få köpa väskorna.

Kim Kardashian med en av sina Birkin-väskor. Bildkälla: Stella Pictures.

Lovisa Worge avslöjar reglerna kring Biancas present

Innan Bianca öppnar sitt paket så berättar Lovisa att det finns regler kring presentera – de får inte användas förrän Bianca har flyttat in i sin nya lägenhet. 

Bianca öppnar paketet, och hon blir minst sagt överlycklig över sin födelsedagspresent. Det är inget mindre än porslin från Hermès, och deras art deco-kollektion.

– Alltså det här är så fint. Oh my god, säger Bianca och skriker av glädje.

Hon har tidigare fått porslin från Hermés av Lovisa och Lucas, och det är nu en tradition som Bianca verkligen uppskattar.

– Det här är än idag den bästa presenten jag har fått i hela mitt liv, säger Bianca.

Lovisa säger att det inte är någonting man skulle köpa till sig själv.

– För att det är såpass dyrt eller?, frågar Bianca.

– Ja, svarar Lovisa.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket kostar porslinet från Hermès

Utöver att det inte är det billigaste porslinet så är det heller inte särskilt lätt att få tag i porslinet. Det är nämligen inte alltid som Hermès flaggskeppsbutik i Stockholm har porslinet inne.

Och billigt är det inte…

En kopp med tillhörande fat kostar ungefär 1 600 kronor, enligt Hermès hemsida. Så för den som sov på mattelektionen så la Lucas och Lovisa 3 200 kronor på Biancas födelsedagspresent.

Väldigt generöst, säger vi!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!