Pontus Rasmusson
Pontus Rasmusson berättar nu om sitt kärleksliv. - Foto: SVT

Pontus Rasmusson chockar med intimt avslöjande: "Med två tjejer"

Många av Pontus Rasmussons följare är det som undrar hur hans kärleksliv ser ut. Nu väljer Pontus att svara på fansens frågor – och hans svar väckte genast starka reaktioner.


Det var först när barnidolen Pontus Rasmusson, 24, granskades av Svenska Dagbladet som Youtube fick upp ögonen för hans material. I granskningen tittade journalisterna närmare på hur Rasmusson sexualiserade barn i sina Youtube-klipp. 

Det kunde handla om att han bland annat pratade om incest och sexuella övergrepp.

Youtube stängde ner Rasmussons kanaler då de menade att han bröt mot deras barnsäkerhetspolicy, som förbjuder sexualisering av barn.

Under sin karriär har Rasmusson även mött kritik för att ha uppmanat barn att ringa till olika betalnummer. Att samtalen kostar pengar ska inte ha framgått tydligt, menar en del föräldrar. 

En mamma fick en telefonräkning på 10 000 kronor efter att hennes dotter ringt till betalnumret över 1 000 gånger.

Efter att Youtube stängt ner Rasmussons kanaler så har han nu sökt sig till andra sidor. Pontus finns idag på betaltjänsten Patreon och även på TikTok. På TikTok är det gratis att ta del av hans material, och där bjuder han sina fans på korta videos med sketcher och utmaningar. 

Utöver det så har Pontus startat en kanal på den högerextrema sajten Rumble.

Pontus Rasmusson. Bildkälla: SVT

Pontus Rasmusson om kärlekslivet

På Instagram har Pontus över 90 000 följare, och under en frågestund svarade han på följarnas funderingar. Två av Pontus svar stack ut – och har nu blivit virala då de spridits på Instagramkontot Dyngbaggegalan med över en halv miljon följare.

Den första frågan handlade om vad Pontus hade för mental ålder, och han svarade då:

"Gjorde ett test för ett tag sen om detta och blev 7. Dock skulle jag nog säga att jag snarare är kanske 15,16 i mental ålder hahaha. Har typ alltid roligare med de som är yngre i sinnet. Men hej vi är alla olika".

Reaktionerna på Pontus svar lät inte vänta på sig. På Twitter löd några reaktioner så här: "Han slutar aldrig att förvåna", "Gud vad jag önskar att aldrig behöva se honom igen" och "Han är ett troll va? Han vet vad han gör?".

En annan fråga som Pontus fick handlade om när han hånglade senast.

"Ska jag vara ärlig såååå igår med två tjejer. Det sista behöver ni inte säga till min mamma", skrev han till svar.

Pontus Rasmusson svarade på följarnas frågor om sitt kärleksliv.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!