Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren rasar mot publiken i Masked Singer. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren rasar på publiken i Masked Singer: "Det är skittråkigt"

Pernilla Wahlgren utgör tillsammans med Måns Zelmerlöw, Nour El Refai och Felix Herngren juryn i Masked Singer. Nu svarar Pernilla på frågan som alla vill ha svar på när det kommer till Masked Singer – och riktar en hård känga till publiken.


Pernilla Wahlgren, 55, är en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler och artister. Utöver att vara ständigt aktuell med Wahlgrens värld så ser vi henne även som panelmedlem i Masked singer på TV4. 

Och i sommar ska hon axla ett av de allra tyngsta programledarjobben i Sverige – nämligen att köra Allsång på Skansen.

Masked Singer-gänget med Felix Herngren, Nour El Refai, David Hellenius, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren om Masked Singer 2023

Panelen i Masked singer utgörs av Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai. Pernilla har varit riktigt vass på att gissa vem kändisen är som döljer sig bakom maskerna.

Men ett problem som programmet har tampats med sedan starten är att listor har läckt ut som säger sig avslöja vilka kändisarna är.  

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams podd Wahlgren & Wistam så svarar Pernilla på frågor som lyssnarna, och en nyfiken prick undrar hur de i Masked Singer-produktionen kan garantera att publiken inte avslöjar vilken kändis det är som gömmer sig bakom masken.

Pernilla Wahlgren rasar mot Masked Singer-publiken. Bildkälla: Stina Stjerqvist/TT Bild

Pernilla Wahlgrens känga mot publiken i Masked Singer 2023

I podden berättar Pernilla att publiken får skriva på ett sekretessavtal, men det är något som inte tycks efterföljas av alla.  

– Vi har ju problem med det. Så här funkar det. Det sitter ju en fullsatt publik i salongen. Som får se alla maskerna uppträda. Men sen då i slutet när den här personen åker ut, då tar man ut de flesta i publiken och bara låter ett fåtal vara kvar som då får skriva på ett sekretesspapper att de absolut inte får berätta vad dom har sett där inne. Då är tanken att vi ska vara lite som en pakt, som ett team som håller tyst. Men tyvärr är det flera som springer och skvallrar. Jag ska inte säga att allting stämmer men jag har ju sett listor liksom när dom lägger ut, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgren avslöjar att publiken måste skriva på ett sekretessavtal. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren raderar kommentarer om Masked Singer 

Pernilla berättar att det snabbt spreds ut vem som skulle åka ut i första programmet, något som hon tycker är väldigt tråkigt för de tittare som vill gissa i fred hemma i sofforna.

– Det är skittråkigt. Det är jättetråkigt att folk inte kan sitta där och känna att "va häftigt att jag var får vara med och se det här och nu ska jag ju självklart hålla tyst om det". Det blir ju ett tråkigt program för alla liksom, säger Pernilla Wahlgren.

På Instagram har Pernilla nästan 800 000 följare, och den som är inne och kikar där då och då vet att hon brukar låta de flesta kommentarer ligga kvar. 

När Pernilla kritiserades för sitt samarbete med Ullared så möttes hon av flera hårda ord från besvikna följare. Även Pernillas relation med Christian Bauer är något som engagerat följarna, men även de kommentarerna brukar få ligga kvar.

Men något Pernilla raderar utan att blinka är kommentarer som handlar om just Masked Singer, och där en del människor försöker spoila och sabotera överraskningsmomentet.

– Folk som vet har en benägenhet att de verkligen vill skriva, så jag brukar radera det på min Instagram när folk kommenterar det. Det tar jag bara bort. Det är inget kul liksom. Låt dom som vill gissa och titta få gissa och titta ifred, säger Pernilla i podden.

Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgren – hennes otroliga karriär, relationen till sambon Christian Bauer, drömhuset på Lidingö och hennes monsterlön.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!