Måns Zelmerlöv och Per Andersson julshow
Per Andersson avslöjar när han kraschade Måns Zelmerlövs bröllop. - Foto: Stella Pictures/Peter Grannby och Stella Pictures/Jari Kantola

Tittarna i chock över vad Per Andersson gjorde på Måns Zelmerlöws bröllop: "Fräckt"

Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska ännu en gång jobba tillsammans berättar de i Nyhetsmorgon. Nu avslöjar Per hur samarbetet började mellan dem...


Tidigare i veckan annonserades det att Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska, för andra gången, sätta upp sin julshow “Tomten och bocken rider igen”. Under 2020 satte radarparet upp "Tomten och bocken" på Hamburger Börs men fick ställa in efter några uppträdanden på grund av restriktionerna som infördes.

Nu blir det revansch för artisten och komikern. Den kommande julshowen kommer de nämligen åka runt med på turné och framföra i arenor som Avicii Arena. I en intervju med Nyhetsmorgon pratar de om vinterns planer och hur mycket de ser fram emot dem. 

– Det ska bli så vansinnigt roligt. Jag har längtat sedan 2020 efter det här, säger Måns.


Per Andersson avslöjar hur han lärde känna Måns Zelmerlöw 

I intervjun med Nyhetsmorgon frågar Martin Järborg hur de förstod att de ville jobba med varandra. Måns svarar snabbt att det var genom en öl men Per hade en tanke om hur de fann varandra.

– Var det inte lite när jag kraschade ditt bröllop?

Måns instämmer och Per fortsätter berätta om bröllopsincidenten.

– Nej men jag tror det var då förstod du att den här gubben blir jag inte av med. 

Måns Zelmerlöw och Per Andersson under Nyhetsmorgonintervjun. Bildkälla: TV4

Per berättar att han tog sig in genom artisten Oscar Zia och att Måns blev förvirrad av att se honom. Däremot gjorde detta att Per och Måns blev närmre och tajtare än tidigare, vilket till och med ledde till jobbsamarbete. 

– Absolut, jag tror att det fanns i bakhuvudet sen det bröllopet att när pandemin kom och vi inte fick göra någonting och så fanns det en liten öppning att göra någonting var det med dig jag ville göra det. För att, vi hade så kul på det bröllopet, säger Måns som svar. 

Tittarna reagerar på Per Anderssons beteende

På TV4:s Instagram har de publicerat intervjun när Per berättar om bröllopet vilket skapade flera reakationer i kommentarsfältet med skratt och glada emojis men däremot vara det ett par som upplevde Pers fasoner som problematiska.

Bland alla glada kommentarer var det två kommentarer som stack ut. Bildkälla: Instagram

Julshowen har premiär den 24 november 2023.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...