Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bemöter nu de hårda orden hon fått från en del av sina följare. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso hånas för nya bilderna: "Sönderpumpad och förstörd"

Bianca Ingrosso la ut två bilder där hon gjorde reklam för en ny produkt från sitt sminkmärke CAIA Cosmetics, och genast reagerade en del följare på en detalj i Biancas utseende. Nu bemöter Bianca kritiken.


I oktober 2022 gick influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, ut och bekräftade det som hennes fans hade misstänkt i flera månader – hon hade gjort en bröstförstoring. I kommentarsfältet på Biancas Instagram hade stämningen varit hätsk i flera veckor då en del följare menade att Bianca borde erkänna sitt ingrepp, medan andra följare menade att det ju är hennes ensak.

Bianca Ingrosso före och efter sin bröstförstoring. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

I sin vlogg berättade Bianca mer om varför hon hade valt att hålla ingreppet hemligt, men också om vad det var som fick henne att operera brösten från början. Det var nämligen inte ett beslut hon tog över en natt, utan något hon hade funderat över i flera år.

Utöver bröstoperationen berättade Bianca även att hon gör Botox och fillers hos samma läkare som gjorde hennes bröst.

Bianca Ingrosso före och efter skina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

För bara några veckor sedan rök flera följare återigen ihop med varandra i Biancas kommentarsfält. Detta då en del följare var övertygade om att Bianca Ingrosso hade gjort en BBL, eller brazilian butt lift som det kallas.

7 svenska kändisar som har opererat sina rumpor: "Jag ångrar mig"

Bianca Ingrossos följare om hennes Botox: "Sönderpumpad"

Nu har Bianca Ingrossos utseende åter hamnat i fokus. Den här gången var det två nya bilder på Bianca som gjorde reklam för sitt sminkmärke CAIA som fick en del fans att börja skriva elakheter i kommentarsfältet.

Detta då de tycker att det ser ut som att hon gjort "för mycket Botox".

Några reaktioner lyder:

"Sönderpumpad med nervgift och förstörd pga operationer. Tragiskt!"

"Som sagt problemet är ju att hon gör botox på sin panna men säger att hon har naturlig lyft., alla vet att botox ändrar brynens position oavsett var du gör botox på pannan.. det är rent hyckleri"

"Hon får gärna lyfta sina bryn till hårfästet om hon vill. Jag tycker att hon är otroligt vacker. Möjligt att det ser naturligt ut men naturligt är det inte".

Flera av Bianca Ingrossos följare reagerade på de nya bilderna. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Bianca Ingrosso då och nu – bilderna visar förvandlingen

Bianca Ingrosso svarar på kritiken

Bianca Ingrosso själv har gått in i kommentarsfältet och förklarat att hon inte gör Botox längre men att när hon har gjort Botox i det området så "lugnar det ner" brynen.

Bianca Ingrossos ögonparti år 2016. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild
Bianca Ingrossos ögon och ögonbryn 2023. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Även på Instagram Story gick Bianca Ingrosso ut och gav svar på tal.

"Måste bara klargöra då detta sägs vareeeeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far :) Av botox åker de ner och jag ser arg ut. Så om ni ska kommentera att mina bryn är gräsliga så är det mitt naturliga utseende som ser ut så :) tack för mig hej".


Bianca Ingrosso bemöter nu följarnas kritik. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!