Sanna Guidetti bryter mot lagen genom att använda telefonen när hon kör bil
Sanna Guidetti bryter mot lagen genom att använda telefonen när hon kör bil - Foto: sannaguidetti/instagram & Stella pictures/Magnus Liljegren

Här bryter Sanna Guidetti mot lagen – när hon filmar maken John

Det var under måndagen Sanna Guidetti lade upp en video på instagram föreställandes hennes man John Guidetti joggandes. Problemet är att hon samtidigt körde bil – vilket är straffbart.


På videon som Sanna Guidetti lade upp under måndagen kan vi se den skadedrabbade AIK-spelaren John Guidetti springa ned längs gatan samtidigt som frun Sanna kör förbi i en bil. 

Influencern filmar utöver sin joggande man, bilens instrumentbräda som visar att bilen håller en hastighet på 46 kilometer i timmen.

Här kan du läsa Sanna Guidettis svar på frågorna om vännen Maja Nilsson Lindelöf

Sanna Guidetti filmar maken John. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Kan utgöra en trafikfara – och straffbart

Att hålla på med telefonen under bilkörning bidrar till en nedsatt reaktionsförmåga, är allmänt känt. Sedan den 1 februari 2018 är det straffbart att använda mobilen samtidigt som man framför ett fordon och kan leda till böter på 1500 kronor, enligt Transportstyrelsen. 

John Guidetti syns på en av Bianca Ingrossos bilder

Under söndagen började Twitter att koka efter att ett par fotbollssupportrar uppmärksammat en väldigt specifik detalj i en av Bianca Ingrossos bilder från Båstad. 

Nämligen att Sannas make John Guidetti står och pratar med Rosanna Charles i bakgrunden av bilden. 

Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!