- Foto: Christine Olsson/TT & Stella Photo

Bianca Ingrossos rörande ord om brorsonen: “Förde oss alla närmare"

Bianca Ingrossos storebror Oliver Ingrosso har fått en son. Nu delar Bianca Ingrosso rörande ord om brorssonen på Instagram.


Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown fick sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso, i september i år. Vilket inte minst gjorde Bianca Ingrosso glad som tidigare har tidigare berättat om sin egen mamma-längtan. 

– Den finns där hela tiden, i alla beslut jag tar i livet. Om de kan påverka mig positivt eller negativt som mamma i framtiden. Hos mig finns en enorm respekt för att det inte bara är att ploppa ut en unge. Jag vill ha ett lugnare schema, vara förberedd och vill bli mamma inte alltför långt fram i tiden, sa Bianca Ingrosso till Amalia 2022. 

Nu avslöjar Oliver Ingrosso varför han inte vill vara känd

Biancas rörande ord 

"Du vet det inte än men du förde oss alla närmare. Vet du att att att… faster älskar älskar älskar dig"

Phillipe Cohens stora flopp – efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Följarna blir rörda av Bianca Ingrossos fina ord

"Så söta" 

"Så himla fint. Bianca du kommer bli en fantastisk mamma"

"Som en klok dam en gång sa – Ger man kärlek och åter kärlek kommer vettet av sig självt"


/
Senaste nytt

Bekräftat: Samir & Viktor i Melodifestivalen

Julkalendern har haft premiär – här är SVT-tittarnas dom: "Så trött på..."

"Trolltider – legenden om Bergatrollet" har äntligen haft premiär i SVT och tittarna har redan börjat tycka till om julkalendern i sociala medier.

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Läskigt och ont"

Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

1 timme sedan
30 år efter att Lisa Ekdahl slog igenom med sin låt "Vem vet?" gör hon en "Vem vet vintage tour". Med start 3 april nästa år i Trollhättan besöker pop- och jazzsångerskan 12 svenska städer med en jubileumsturné där musiken framför allt kommer från hennes debutalbum "Lisa Ekdahl".

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

1 timme sedan
"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.

Viaplay: "Svårt göra stora filmer för Norden"

2 timmar sedan
Viaplay gör en brakförlust. Strömningsjätten har dragit i nödbromsen och skurit ned på all film- och tv-produktion. Det är svårt att göra stora Hollywoodfilmer bara för Norden, säger vd Jørgen Madsen Lindemann.