Richie ångrar fyllekörningen

Går fortfarande i AA-program


Efter att ha blivit haffad två gånger av polisen för onykter körning och innehav av heorin var domen hård. Fortfarande går nyblivna mamman Richie på körskolelektioner för nyktra alkoholister trots att det var närmare 1,5 år sedan Nicole blev dömd. Förutom att hon medverkar i ett 18-månaders körskoleprogram måste hon också delta i 52 timmar av gruppterapi och 12 timmar av alkoholkonsultation. Tidigare blev Nicole dömd till fyra dagars fängelse för stridigheterna mot lagen. Hollywoodkändisen behövde dock bara spendera dryga 85 minuter bakom galler.

Hur ser 27-åringen med dottern Harlow, 8 månader, på sitt gamla liv som partytjej?

- Vi tittade på nyheterna på TV och de pratade om rattfylla. De började visa bilder på små barn som blivit dödade av onyktra förare. Vid det tillfället kände jag mig som den värsta personen i världen för att jag ens försökte ta mig ur mitt dömda straff. Det var vårt första riktiga ögonblick som föräldrar.

Nicole har dottern Harlow tillsammans med Good Charlotte-sångaren Benji Maddern.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

2 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

2 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

3 timmar sedan
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.