Idolbilden - rösta på tre favoriter

Vilka bloggidoler gillar du allra mest?


TITTA GÄRNA PÅ BILDERNA. DENNA OMRÖSTNING ÄR DOCK AVGJORD OCH TÄVLINGEN AVSLUTAD. SE FINALISTERNA HÄR.

Tävlingen där vi tillsammans ska vaska fram den finaste bloggidol-bilden fortsätter.

Från och med torsdagen den 9 juli fram till klockan 23.59 den 12 juli kan ni rösta.

Varje ip-adress kan under ett tillfälle rösta på tre favoritbilder.

Tag god tid på dig

Ett tips är att klicka mitt på bilderna, så blir de nästan dubbelt så stora, och man kan se lite mer av detaljerna. Du kan också spara ner de bilder du gillar på din desktop, för att sedan lättare kunna välja.

Måndag 13 juli

De 8 teckningar som fått flest röster läggs ut på Nyheter24 för en ny röstomgång. Dessa teckningar kommer även att ställas ut.

Tors 16 juli

Rösterna räknas samman. Klockan 20.00 utropas vinnaren.

Förutom röstningen kommer en jury, bestående av programledaren Elsa Billgren, konstnären Makode Linde och galleristen Jonas Kleerup att välja sin favorit, som får juryns pris.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.