Vågar du trenden?

Baddräkt - nu på röda mattan


Har du minsta viktnoja kan du sluta läsa nu. Den nya trenden stavas baddräkt. Daisy Lowe deklarerade i går att hon aldrig hört talas om den utbredda beach-ångesten. Den 19-åriga modellen och rockdottern visade stolt upp sin nya baddräkt i leopardmönster. Till det matchade hon sin outfit med ett par klackar, svarta strumpbyxor och en okänd kille som verkade mycket glad över sitt sällskap för kvällen.

De brittiska modetrenderna börjar gå överstyr nu. Senast i går visade supermodellen Agyess upp sig i en genomskinlig klänning.

Daisy är dotter till brittiska rocksångerskan Pearl Lowe och rocktrummisen Gavin Rossdale.

Skrivet av:

Nästa artikel
Agyness nakenchock
Senaste nytt

Phoenix gör en spelning i Sverige

Jenny Strömstedt körde Nyhetsmorgon trots sorgen: "Orkar du?"

Att Jenny Strömstedt är ett proffs ut i fingerspetsarna är det nog ingen som tvivlat på. Men efter hennes insats i Nyhetsmorgon är tittarna nu extra imponerade över hennes styrka.

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

1 timme sedan
Stiftelsen till minne av den döde skådespelaren Matthew Perry har fått sitt konto på sociala medier-plattformen X kapat av hackare.

Gunilla Persson skuldfri – smycken återlämnas

1 timme sedan
Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog. Skulden är borta, enligt hennes advokat. Nu kan jag rösta på Gunilla Persson, nu när hon gjort rätt för sig, säger Johannes Paulson, vid Kronofogden.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

2 timmar sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

3 timmar sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...