Pixie klär av sig som Peaches

När kändisdöttrarna blir myndiga brukar de fira av det med ett modellkontrakt. Även Pixie.


Pixie Geldof gör som systern Peaches och blir underklädsmodell för Agent Provocateur. Modellen Pixie som även fyller arton i dag har fått sin fars medgivande.

Det fanns oro att kändispappan Robert Geldof skulle bli arg över snuskbilder men han tyckte de var stilfulla. En talesman för Peaches säger:

– Bob var så nöjd över fotona att han tillåter Pixie göra likadana med samma designer.

I den omtalade kampanjen fotades nyligen Peaches i bara raffset ihop med Daisy Lowe.

Hon har hyllats för sina modeval och djärva frisyrer. Modeföretagen vill inget hellre än att skriva kontrakt med henne. Men de har fått vänta tills artonårsdagen. Att Pixies som är den sötare av systrarna men smal som en sticka blir modell ses som ett PR-trick.

– Efter att ha haft Peaches i vår reklam skulle det vara en triumf att få jobba med hennes syster, säger en insider till Daily Star.

Skrivet av:

Senaste nytt

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Bekräftat: Samir & Viktor i Melodifestivalen

Det är sex år sedan sist. Nu är Samir & Viktor tillbaka i Melodifestivalen. SVT har inlett presentationen av bidragen i nästa års tävling.

Julkalendern har haft premiär – här är SVT-tittarnas dom: "Så trött på..."

1 timme sedan
"Trolltider – legenden om Bergatrollet" har äntligen haft premiär i SVT och tittarna har redan börjat tycka till om julkalendern i sociala medier.

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Läskigt och ont"

1 timme sedan
Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

1 timme sedan
30 år efter att Lisa Ekdahl slog igenom med sin låt "Vem vet?" gör hon en "Vem vet vintage tour". Med start 3 april nästa år i Trollhättan besöker pop- och jazzsångerskan 12 svenska städer med en jubileumsturné där musiken framför allt kommer från hennes debutalbum "Lisa Ekdahl".

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

2 timmar sedan
"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.