Brad och Angelina har gift sig

Brad och Angelina har blivit ett team.


Brad och Angelina höll i veckan en intim och romantisk vigsel på sitt franska chateau. Självklart närvarade alla sex barnen.

– De hade ett bröllop av hänsyn till barnen, berättar en insider för Star.

– Maddox har tjatat på sina föräldrar att gifta sig under lång tid. Det var inte rättsligt bindande, men det var viktigt för dem att ha en särskild ceremoni för att låta barnen vet att de är precis som gifta, fortsätter källan.

Ceremonin genomfördes med 8-åriga Maddox och Shiloh, 3. Shiloh var ansvarig för ringarna.

–Han var så gullig när han sade fel på ordet bärare och kallade henne för "ring-björnen". Hon älskade det, säger källan.

Zahara var blomflicka, Pax var best man och 15-månader gamla tvillingarna Knox och Vivienne fnissade när ritualen ägde rum.

– Maddox tyckte att det var så ärofyllt att få viga mamma och pappa. Han lärde sig allt om traditionella bröllop, löften och memorerade mycket av det.

Brad och Angie läste även sin favoritdikter och berättelser högt. Bruden bar en enkel, luftig vit klänning medan brudgummen var stilig i kostym.

– Alla barnen bar dräkter ... Shiloh hade sitt svärd, Maddox hade en kamouflagetröja, Pax var helt dressad i Adidas och Zahara bar en klänning och en Disneytiara, avslutade källan för Star.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!