1 av 5
- Foto: All Over Press
2 av 5
- Foto: All Over Press
3 av 5
- Foto: All Over Press
4 av 5
- Foto: All Over Press
5 av 5
- Foto: All Over Press

Anka vägrades julmat – ringde 112

Dramatisk julafton hos familjen Anka.


Paul Anka kände sig tvingad att tillkalla polisassistans. Hela två gånger. Anledningen? Hans krångliga hustru Anna Anka.

När Paul kom över till Anna Anka för att besöka parets son och sin styvdotter så möttes Paul av kalla handen.

Paul har bott på hotell sedan han ansökte om skilsmässa från Anna. Och gårdagen måste ha påmint honom om att det var rätt beslut att ta. När han knackade på hos Anna Anka var budskapet tydligt – han var inte välkommen. Anna förbjöd även Paul att leka med sin son. Då ringde Paul efter polis.

Dagen därpå kände Paul att det var dags för ett nytt försök. Den här gången tog Paul med sig backup i form av en säkerhetsvakt – allt för att kräva videobandet från övervakningskameran, som hade spelat in föregående dagens drama.

Då blev Anna "helt hysterisk", säger Paul till TMZ. Anna Anka låste in barnen i ett rum på övervåningen och täckte övervakningskameran med ett svart skynke, skriver TMZ.

Men Paul tänkte inte ge upp i första taget. När han några timmar senare beslöt sig för att göra ett nytt försök så tog sig juldramat enorma proportioner.

Paul hävdade att Anna vägrade servera honom julmiddag, dessutom började hon på svenska förklara för släktingar att de inte skulle prata med Paul. Det var skäl nog för Paul att ringa efter polisen igen.

Trots dramatiken så skadades eller greps ingen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.