Fredag 24 Sep
Stockholm

Anka vägrades julmat – ringde 112

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Dramatisk julafton hos familjen Anka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paul Anka kände sig tvingad att tillkalla polisassistans. Hela två gånger. Anledningen? Hans krångliga hustru Anna Anka.

När Paul kom över till Anna Anka för att besöka parets son och sin styvdotter så möttes Paul av kalla handen.

Paul har bott på hotell sedan han ansökte om skilsmässa från Anna. Och gårdagen måste ha påmint honom om att det var rätt beslut att ta. När han knackade på hos Anna Anka var budskapet tydligt – han var inte välkommen. Anna förbjöd även Paul att leka med sin son. Då ringde Paul efter polis.

Dagen därpå kände Paul att det var dags för ett nytt försök. Den här gången tog Paul med sig backup i form av en säkerhetsvakt – allt för att kräva videobandet från övervakningskameran, som hade spelat in föregående dagens drama.

Då blev Anna "helt hysterisk", säger Paul till TMZ. Anna Anka låste in barnen i ett rum på övervåningen och täckte övervakningskameran med ett svart skynke, skriver TMZ.

Men Paul tänkte inte ge upp i första taget. När han några timmar senare beslöt sig för att göra ett nytt försök så tog sig juldramat enorma proportioner.

Paul hävdade att Anna vägrade servera honom julmiddag, dessutom började hon på svenska förklara för släktingar att de inte skulle prata med Paul. Det var skäl nog för Paul att ringa efter polisen igen.

Trots dramatiken så skadades eller greps ingen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela