En betydligt större Christian Bale tar emot pris på SAG Awards för sin roll i The Fighter.
1 av 2
En betydligt större Christian Bale tar emot pris på SAG Awards för sin roll i The Fighter. - Foto: Mark J. Terrill/AP/SCANPIX
Christian Bale i The Fighter.
2 av 2
Christian Bale i The Fighter. - Foto: ALL OVER PRESS

Christian Bale rasar mot filmkritiker

Skådespelaren hånas för sitt "viktminsknings-agerande".


Christian Bale hyllas av de flesta kritiker för sin roll i Oscarsnominerade The Fighter. I sin karriär har Bale förmågan att lägga på sig flera kilo muskler, och i synnerhet, tappa flera kilo.

Och om Bales viktkurva skämtas det om bland filmkritikerna, som kallar det bland annat "trademark weight loss". Nu svarar Bale på kritiken.

– För att vara ärlig tycker att det är skrattretande att det anses vara någon gimmick. Det är så nedlåtande. Herregud, fattar de inte vad det krävs för att gå ner i vikt. Min karaktär är welterviktare och knarkare och jag har inte sett någon welterviktare som varit fet - eller en knarkare. 

– Någon kallade viktminskningen för ett "varumärke". Jag skulle vilja pissa på honom, säger Bale föraktfullt.

/
/
/
Senaste nytt

Fia Forsström hittade fansen utomlands

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Fransk rappare dömd för mord

idag 01:50
Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018.

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.