Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

7 tips på hur du överlever en zombieinvasion

- 05/03/2015, 12:12
Oh no!

Oh no!

Det du inte kan lära dig av Walking Dead.

1. Spring!

Det är alltid bättre att fly än illa fäkta – varför slåss med mängder av zombies när du enkelt kan springa ifrån dem? Run Forrest RUN!


Bildkälla

2. Skippa hagelgeväret!

Om du ändå måste slåss, skippa tuffa vapen som hagelgevär eller automatvapen. De låter bara en massa, och är svåra att sikta bra med. Det finns ingen poäng att skjuta en zombie i magen när det bara är headshot som dödar.


Bildkälla

3. Yxor är sämst.

Yxor är tunga, korta och fastnar lätt i det man hugger i. Du vill verkligen inte slåss mot zombies med en yxa. Big no no.


Bildkälla

4. Baseballträn.

Baseballträn är fantastiska - om du ska spela baseball. I en zombieapokalyps är de däremot ganska kassa, så välj ett annat vapen.


Bildkälla

5. Armborst och pilbåge!

Pilbågar och armborst har allt du kan önska. De är tysta, lätta och du kan återanvända pilarna. Det är helt enkelt det ultimata långdistansvapnet i en zombieapokalyps.


Bildkälla

6. Samurajsvärd.

Svärd är helt klart ett bra val, så länge de inte är för tunga. Samurajsvärd har precis allt du behöver!


Bildkälla

7. Flamethrower, nej tack!

Zombies dör inte av att börja brinna, så frågan du bör ställa dig är; "Vill jag hellre bli attackerad av brinnande zombies?". Svaret bör vara nej.


Bildkälla