Oh no!
Oh no!

7 tips på hur du överlever en zombieinvasion

Det du inte kan lära dig av Walking Dead.


1. Spring!

Det är alltid bättre att fly än illa fäkta – varför slåss med mängder av zombies när du enkelt kan springa ifrån dem? Run Forrest RUN!


Bildkälla

2. Skippa hagelgeväret!

Om du ändå måste slåss, skippa tuffa vapen som hagelgevär eller automatvapen. De låter bara en massa, och är svåra att sikta bra med. Det finns ingen poäng att skjuta en zombie i magen när det bara är headshot som dödar.


Bildkälla

3. Yxor är sämst.

Yxor är tunga, korta och fastnar lätt i det man hugger i. Du vill verkligen inte slåss mot zombies med en yxa. Big no no.


Bildkälla

4. Baseballträn.

Baseballträn är fantastiska - om du ska spela baseball. I en zombieapokalyps är de däremot ganska kassa, så välj ett annat vapen.


Bildkälla

5. Armborst och pilbåge!

Pilbågar och armborst har allt du kan önska. De är tysta, lätta och du kan återanvända pilarna. Det är helt enkelt det ultimata långdistansvapnet i en zombieapokalyps.


Bildkälla

6. Samurajsvärd.

Svärd är helt klart ett bra val, så länge de inte är för tunga. Samurajsvärd har precis allt du behöver!


Bildkälla

7. Flamethrower, nej tack!

Zombies dör inte av att börja brinna, så frågan du bör ställa dig är; "Vill jag hellre bli attackerad av brinnande zombies?". Svaret bör vara nej.


Bildkälla 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.