1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Zara Larsson berättar: Därför gav jag Justin Bieber dissen

I sin podcast berättar nu Zara allt om hur det gick till när hon tackade nej till världsstjärnan Justin Bieber.


Det var under februari månad som Zara Larsson befann sig i Los Angeles där hon tillsammans med sitt crew pausade jobbet för en kväll för att gå ut på middag. Under kvällens gång stötte gänget in i Justin Bieber, som bjöd med alla för en redig festnatt på en nattklubb.

Resultatet blev att Zara nu kommer att vara förband till Justin när han kommer till Sverige.

Men fler erbjudanden stod tydligen på spel.

Fick erbjudande om att åka på världsturné

I sin podcast "Den fantastiska resan" berättar nu Zara om att hon inte bara fått erbjudandet om att vara förband i Sverige, utan även att följa med Justin på sin världsturné. Men på grund av olika anledningar valde Zara att tacka nej (!?), skriver Expressen.

– Jag skulle åka med på hans USA-turné. Men jag sa nej. Jag hade ingen tid för att repa, förbereda mig.

– Jag frågade om jag kunde få hoppa på turnén efter en vecka, så jag kunde få lite reptid. Men de sa nej. Så då sket jag i det, berättar Zara.

"Hade inte haft tid att lära mig koreografin"

En annan anledning till att Zara nobbade Bieber-turnen var att hon inte skulle känna sig bekväm med att stå på en stor scen om hon inte kunde koreografin.

– Om jag ska stå där på en gigantisk scen, med dansare då givetvis, men jag kan inte stegen, då får jag ju bara stå där med dansare bakom mig, jag får inte riktigt vara en del av koreografin, berättar hon enligt Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du nobbat Bieber?
Tack för din röst!