Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso kastar känga mot Linda Lindorff

1 av 5

2 av 5

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

3 av 5

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

4 av 5

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

5 av 5

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Nöje | 20/04/2016 09:48

Bianca Ingrosso är skeptisk mot Linda Lindorff.

Det har minst sagt varit en turbulent säsong av Let's Dance i år. Inte minst för Bonde söker fru-profilen Linda Lindorff. Efter att ha skadat höften under en repetition blev profilen utburen gråtandes på ett bår och fick sedan tydliga direktiv från läkare om att inte fortsätta dansa då hon fått en muskelbristning.

Hon bröt även ihop under ett senare tillfälle efter att hon fått en blackout, skriver Expressen.

Får kritik av Bianca Ingrosso

Det var nyligen som en annan Let's Dance-deltagare, Bianca Ingrosso, gästade podden "Gry och Anders med gäster" som leds av Gry Forsell och Anders Timell.

Bianca pratade en hel del om familjen och sin kända mamma, Pernilla Wahlgren, men passade även på att slänga en känga mot Linda Lindorff.

– Alla får göra det på sitt sätt, men jag tycker kanske inte det är rätt sätt att fiska röster på. Jag tycker det är dansen som det ska vara fokus på. Alla har det jobbigt, man slängs in i en sådan sjuk cirkus, säger Bianca i podcasten.

Linda i sin tur säger att hon tycker att dans ska handla om glädje samt att hon tycker det är synd att Bianca tycker som hon gör.

– Jag tycker jättemycket om Bianca så synd om hon känner på det viset, jag trodde vi alla trivdes bra ihop. Hon får för övrigt gärna vinna över mig i "Let's dance". Jag tycker det är superkul att dansa och detta måste handla om glädje inget annat, säger hon till Expressen.