Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anine Bing tipsar om vårmodet

- 07/04/2009, 14:11 -

Vi tar tempen på Nyheter24:s bloggare Anine Bing som just nu aktuell med en plåtning för GQ.

Modellen Anine Bing förflyttar sig tillbaka till 1700-talet i nyaste numret av GQ . För Nyheter24 berättar hon om plåtningen och ger oss även sköna tips om vilken stil vi ska hoppa på i vår.

Hur var det att plåtas för GQ?

– Plåtningen ägde rum i en superstor lyxvilla i Hollywood. Vi var cirka 12 modeller sammanlagt. Det är alltid mycket väntan och ibland lite knasig stämning bland tjejmodellerna. Antar att det handlar om konkurrens. Men jag orkar inte med sånt trams så jag gör alltid mitt bästa för att det ska bli så avslappnad stämning som möjligt. Fotografen Mark Seliger är helt fantastisk. Han har plåtat över 100 omslag for Rolling Stone Magazine och plåtar många omslag för bland annat Vanity Fair, Vogue med mera. Han var så gullig och såg till att vi alla såg fina ut på bilderna. Det var en helt lyckat dag, och jag gillade min outfit!

Vilken outfit är hetast i vår?

– Jag är så enkel av mig och gillar mina slitna jeans och olika sköna t-shirts och skjortor. Till det ett par snygga sandaler och en färgglad väska. Jag vill ha en gul väska..

Vilket plagg är Anine-ovänligt och varför?

– Just nu kan jag faktiskt inte komma på en enda grej jag inte skulle sätta på mig.

Vad kan vi behålla från förra säsongen?

–Jag kommer behålla mina gladiatorsandaler. Dom är så sköna.

Vilka trender är det som gäller i LA i vår och senare i höst?

– Allt funkar i LA, alla klär sig precis som dom känner för i denna sköna stad. Det finns inga tabun eller måsten. Men jag gillar att alla LA-tjejer som ser ut som 70-talshippies. Så alla sköna loppisfynd kommer funka i vår och höst.

Vilket plagg gör att man blir utskrattad i LA om man bär det?

–Inget. LA är fullt av möjligheter och alla får plats i denna stad.

Vilket plagg står det Anine på?

– Alla snygga jeans Jag kan inte motstå ett par snygga jeans. Sköna t-shirts och skjortor. Jag är även svag för fina guldarmband. Handväskor är också nånting jag ÄLSKAR att köpa.

Vad håller i sig från förra säsongen?

– Det mesta enligt mig. Men vad vet jag..ha ha. Jag är ju bara en simpel jeanstjej.

Hur ska vi ha håret i vår?

– Jag älskar att ha utsläppt lockigt hår. Kanske med ett fint hårband eller fläta in luggen. Men slarvigt och bohemiskt är fint.

Villka accessoarer plockar vi på oss i vår?

– Hårband, färgglada väskor. sköna sandaler, fina halsband och armband. Gärna många armband. Sen ser jag ALLTID till att måla naglarna i någon snygg färg. Svart, knallrosa, rött är super fint och även orange.

Vilket plagg lånar vi av pojkvännen?

Helt klart hans skjortor.

Vilken är vårens största inspirationskälla?

– För min del är det 70-talet.

Vad är den största skillnaden mellan modet i LA och i Sverige?

– I LA tycker jag alla vågar sticka ut. Det är inte som i Sverige där MÅNGA se likadana ut och är rädda för att sticka ut ur mängden. Nej.. I LA är man rätt oavsett om man har på sig en galaklänning, träningskläder och uggs eller jeans. Allt funkar!

Kolla in Anines sminkskola:

Skrivet av: