Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Khloe Kardashians dotter heter True Thompson – avslöjade på Instagram

Nöje | 16/04/2018 22:27

I torsdags blev Khloe Kardashian och hennes pojkvän Tristan Thompson föräldrar till en liten dotter. Nu avslöjar hon äntligen namnet på det nya tillskottet i Kardashian-klanen!

I slutet av förra veckan kom rapporter om att Khloé Kardashian och Tristan Thompson fått en liten dotter. Enligt TMZ så förlöstes bebisen på ett sjukhus utanför Cleveland och den amerikanska tidningen avslöjade då även att bebisen inte ännu hade fått ett namn. 

Sedan händelsen har paret själva varit relativt tysta  – tills idag! 

I ett rörarande Instagraminlägg skriver mamma Khloé:

"Vår lilla flicka har fullkomligt stulit våra hjärtan och vi är överväldigade med kärlek. En sådan välsignelse att välkomna denna ängel in i vår familj. Mamma och pappa älskar dig!"

Detta heter dottern

Khloe har under gravditeten hintat om vilket namn dottern ska få. Den 5 mars meddelade hon fanns på Twitter att hon ville att bebisens namn skulle börja på T. 

Khloe Kardashians dotters namn
Bildkälla: Twitter

Och det verkar som att Khloe talade sanning! Parets dotter heter nämligen True Thompson. Så fint!

Khloe Kardashian
Bildkälla: Instagram


Khloé Kardashian och Tristan Thompson har varit ett par sedan 2016. Här kan du läsa mer om honom.

Khloé var tidigare gift med tidigare NBA-spelaren Lamar Odom, ett äktenskap som beskrivs som tumult. 

Även Tristan Thompson är professionell basketspelare och representerar laget Cleveland Cavaliers och är god för ungefär 648 miljoner svenska kronor. 

27-åringen lämnade sin flickvän, modellen Jordan Craig, som var gravid i tredje månaden. Som nybliven pappa till sonen Prince Oliver hade han alltså precis påbörjat sin relation med Khloé.

Bara någon dag innan lilla True föddes avslöjades att Tristan har varit otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. Otroheten ska ha skett i oktober i fjol. 

Khloé, som också blev bedragen av Lamar, blev sårad av otroheten men fattade ett viktigt beslut. Under helgen berättade en nära vän till familjen att hon har förlåtit Tristan.

Förhoppningsvis blir True en nystart för paret.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du om namnet?