Angelica Blick guldtuben
Angelica Blick är nominerad till "Årets blogg" i Gultuben. - Foto: Bildkälla: Instagram/angelicablick

Det här visste du kanske inte om Guldtuben-nominerade Angelica Blick

Hon är en av Europas populäraste influensers med hela 1,2 miljoner följare på Instagram. Angelica Blick har tagit hem flera stora priser och nu är hon nominerad i Guldtubens kategori "Årets Blogg". Har du koll på vem Angelica är?


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Lördagen den 26 maj direktsänds ett av årets största events – Guldtuben. Och för första gången sänds galan från Annexet i Stockholm. Angelica Blick är en av de nominerade i kategorin årets blogg. De som hon konkurrerar mot i den kategorin är Isabella Löwengrip, Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf och Sandra Beijer.

Men vem är Angelica Blick?

Angelica Blick har varit i sociala medier-branschen i nästan tio år och är just nu en av de populäraste influenserna i Europa inom mode och livsstil. 

Med sina 1,2 miljoner följare på Instagram, 58 789 prenumeranter på Youtube och en välbesökt blogg har Angelica besökare och läsare runt om i hela världen. 

Under hösten 2014 blev hon tillsammans med André Bånghäll, landslagsman i thaiboxning och ursprungligen från Varberg. 

 Angelica är från Linköping men bor nu på Södermalm i Stockholm med sin pojkvän som även brukar följa med henne på alla fantastiska resor.

Angelica Blick och vännen Andreas Wijk. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Angelica har vunnit flera stora priser bland annat "Best fashionblog of the year", VR Blog Awards 2014, "Best international blog”, Vixen awards 2013, "Chicest Blogger” CHIC Award 2012 och "This year International blog” och Vixen Award, Norway 2011.

Hon har också släppt flera stora kollektioner med bland annat Nelly, BikBok och NK-ED. 

Angelica startade sin blogg år 2009 och i två år arbetade hon med bloggen innan hon kunde börja försörja sig på den. År 2017 tjänade Angelica ungefär 1,5 miljoner kronor, enligt Bolagsverket.

På Angelicas sociala medier får läsarna följa med henne när hon åker runt i hela världen och besöker vackra platser. 

Se mer om Angelica Blick i klippet ovan.

Vill du läsa mer om hennes konkurrenter i kategorin "Årets blogg"? Här kan du läsa om Bianca Ingrosso, härom Isabella Löwengrip eller du kanske vill läsa mer om Alice Stenlöf och Sandra Beijer.


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
Vet du vem Angelica Blick är?
Tack för din röst!