Joakim Lundell slänger sitt Guldtuben-pris.
1 av 4
Joakim Lundell slänger sitt Guldtuben-pris. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Youtube/Jocke&Jonna;
Joakim Lundell slänger sitt Guldtuben-pris.
2 av 4
Joakim Lundell slänger sitt Guldtuben-pris. - Foto: Youtube/Jocke&Jonna;
Joakim Lundell.
3 av 4
Joakim Lundell. - Foto: Youtube/Jocke&Jonna;
Guldtuben
4 av 4
Guldtuben - Foto: Youtube/Jocke&Jonna;

Här kastar Joakim Lundell sitt pris: "Fuck det där!"

Joakim Lundell fortsätter sitt korståg mot Guldtuben, och nu har han verkligen fått nog av "pissgalan" som han kallar det.


Ingen kan ha missat att en av Sveriges största Youtubers, Joakim Lundell, 32, har gått till hård attack mot Guldtuben de senaste dagarna.

Tidigare i veckan gästade Joakim "Breaking News" i Kanal 5 och där mötte han Youtubenätverket Splays grundare Vigor Sörman, som är en av arrangörerna till Guldtuben.

Där gick Joakim loss och kallade bland annat Vigor för "pajas". Joakim kritiserade även juryn och säger att de "alla umgås i en liten krets på Östermalm och där alla har valt folk som dom känner".

Ben Mitkus och Joakim Lundell i Breaking News. Bildkälla: Kanal 5

Under torsdagen gick en av Guldtubens jurymedlemmar, artisten Peg Parnevik, ut på sin Twitter och kallade Joakim för rasist.

"Till Joakim Lundell, det är inte pga ”mobbning” eller ”klasshat” eller för att du inte är ”Östermalms-fin” och nä faktiskt inte för att du har ”en annorlunda åsikt” eller ”talar fritt.” BRUH, it’s cause ya racist", skrev Peg.

"Vill inte ha den där pissgalan längre"

I en video på sin Youtubekanal så fortsätter nu Joakim sin attack mot Guldtuben, och han börjar med att tacka sina fans för deras stöd och kommentarer. 

– Det jag är gladast över är att folk är så trötta på den här lilla PK-bubblan, på folk uppe i Stockholm, den här eliten som tror sig veta vad alla ska tycka och vad som är inne, säger Joakim.

– Dom glömmer bort att det är nio miljoner människor i det här landet och majoriteten är vanligt folk. Och jag är vanligt folk. Jag kommer aldrig tro att jag är finare eller bättre. Fuck det där!, säger Joakim upprört i klippet.

Joakim säger sedan: 

– Guldtuben kan dom ta, vi vill inte ha den där pissgalan längre, säger Joakim.

Sedan visar han upp ett av priserna han har vunnit på Guldtuben och kastar ut i trädgården.

Joakim Lundells pris på Guldtuben. Det kastade Joakim bort. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

– Nu tänker ni, vad hjälper det där? Du har ju fem stycken till? Med handen på hjärtat så orkar jag inte gå och hämta dom, säger Joakim.

Joakim Lundell slänger ett av sina Guldtuben-pris. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

3 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.