Emma Hellström är tillsammans med Pontus Brodin.
Emma Hellström är med i Gabriella Barks podcast i sanningens namn. - Foto: D-play/Emma Hellström Instagram

Nu bekräftar Emma Hellström: Pontus Brodin är hennes nya pojkvän

Nu är det alltså bekräftat. Emma Hellström har en ny kärlek och paret är superkära. "Han är det bästa som hänt mig".


Charmiga göteborgstjejen Emma Hellström var en av förra årets deltagare i Paradise Hotel. Med ett stort hjärta, hård attityd och skinn på näsan gick hon in och tog tittarna med storm. Efter programmet hyllades hon bland annat av Bianca Ingrosso. Dessvärre halkade Emma på målsnöret i slutet och vinsten gick istället till Jonathan Hermansson och Anna Pankova

Efter sitt deltagande tog Emma sitt pick och pack och flyttade till Stockholm för att komma närmare killen hon då var tillsammans med. Men kärlekssagan slutade allt annat än bra. I podden"I sanningens namn" berättar nu Emma för första gången öppet om vad det var som hände tiden efter dokusåpan och helvetet hon tvingades gå igenom. 

Emma Hellström var en av profilerna i Paradise Hotel 2017. Bildkälla: Emma Hellström Instagram

– Jag gav ju upp hela mitt liv för honom, sa upp mig, flyttade, bröt kontakten med en massa vänner. En vecka innan vi skulle flytta ihop fick jag reda på att han varit otrogen – inte en gång utan flera. Jag bröt ihop totalt, det är fan bland det värsta jag varit med om, berättar hon.

I podden "I sanningens namn" med Gabriella Bark öppnar nu Emma upp om tiden efter dokusåpan, om vad som egentligen hände mellan henne och exet samt hur hon träffade sin nya pojkvän. Bildkälla: Dplay

Har hittat kärleken på nytt

Det hela slutade med att Emma valde att avsluta relationen och gå vidare med sitt liv. För första gången på länge började hon må bra och hitta tillbaka till sig själv. I samband med det så träffade hon även en person som inte bara skulle komma att bli hennes bästa vän – utan även hennes nya kärlek. 

Och ja, du känner antagligen igen honom...

– Ja, jag kan avslöja vem det är haha. Det är Pontus Brodin från Are You The One. Han har allt, och ibland när jag pratar om honom skulle jag typ kunna börja gråta för att jag tycker om honom så mycket, berättar hon. 

Pontus och Emma började att ses som vänner, men sedan klickade de på ett mer romantiskt plan. Bildkälla: Pontus Brodin Instagram
Pontus Brodin har även han varit med i en dokusåpa, nämligen "Are You The One". Bildkälla: Pontus Brodin Instagram

Emma berättar att paret börjat skriva på Instagram för att sedan börja träffas som vänner. Men då kemin fanns där slutade det hela med att profilerna blev kära i varandra. 

Emma berättar även i podden om den svåra och smärtsamma sjukdomen hon tvingas att leva med samt bjuder på en hel del ocensurerat sexsnack där hon och Gabriella bland annat pratar om oralsex, preventivmedel och sexställningar.

Här kan du lyssna på hela avsnittet.

Mer: 

Lancelot Hedman berättar nu om uppbrottet från Paow: "Såhär gick det till"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lyssnat på senaste avsnittet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.