Linnea Claeson i Lets Dance
Linnea Claeson visar upp sin blodiga sko efter skadan i Let's Dance. - Foto: Instagram/linneaclaeson, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Linnea Claeson skadad i "Let's Dance" – visar blodiga bilden

Det var under dansrepetitionerna av "Let's Dance" som Linnea Claeson råkade ut för den rejält blodiga och smärtsamma skadan. Som gammal handbollsspelare så biter hon ihop och dansar vidare. Men ont, det gör det.


Det var i slutet av februari som alla deltagare i årets säsong av "Let's Dance" presenterades. Bland de kända namnen som ska snöra på sig dansskorna finns bland annat Kristin Kaspersen, Robin Bengtson, Lance Hedman, Sanna Lundell, Thomas Ravelli och Linnea Claeson

Dansträningen är i full gång, något som Lances mamma Magdalena Graaf berättade om i sin blogg. Lance dansar med Linn Hegdal i årets upplaga av TV4-succén, och Magdalena är minst sagt imponerad av sin sons prestationer på dansgolvet.

"Körde Lancelot till dansen och tittade på honom och Linn när de repade sin premiärdans. JÄKLAR va duktiga de är!", skrev Magdalena stolt.

Linnea Claeson dansar tillsammans med Jacob Persson i "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures

Fick nageln krossad av klack

Men för den tidigare handbollsspelaren Linnea Claeson har det dessvärre blivit en blodig start i danslokalen. 

Linnea dansar med Jacob Persson, och under träningen igår så skedde det en rejält läskig olycka. 

Linnea fick en klack i tån och hennes nagel krossades. På Instagram visar Linnea upp en bild på sin blodiga sko och skriver texten: "Var med i Let’s dance, they said. It will be fun they said".

Linnea Claeson fick sin tånagel krossad under dansrepetitionerna av "Let's Dance". Bildkälla: Instagram/linneaclaeson

I kommentarsfältet berättar Linnea för en nyfiken följare mer om vad som hände:

"Fick nageln krossad av en klack. Men som handbollstjej har man ändå haft myyyycket värre skit. Det är bara att tejpa och köra är livsfilosofin hahaha".

Fortsätter att dansa trots skadan

Linnea låter inte skadan stå i vägen för den fortsatte dansen.

"Vi kör på, ska på träning och fortsätta dansa om tio minuter så det är lugnt. Gör ont bara hahah", skriver Linnea på Instagram.

Linnea har nu fått hundratals hälsningar från hennes fans som hoppas att tån snart repar sig.

"Du e grym en hårding tror du går långt i Let's Dance"

"Sååå glad att DU ska vara med!! Inte glad för din stackars fot dock"

"Har danspartnern spikskor?"

"Usch, själv hatar jag att dansa. Krya och lycka till med Let's Dance"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.