Årets bönder i Bonde söker fru 2019
Här är singelbönderna i "Bonde söker fru". - Foto: TV4

Här är årets heta singelbönder i "Bonde söker fru"

Nu kan du börja skriva till årets singelbönder i TV4:s "Bonde söker fru". Finns det någon just för dig bland de färgstarka bönderna i årets startfält?


Sedan år 2006 har "Bonde söker fru" varit ett av TV4:s största program. Varje vecka har det lockat miljonpublik, och det sista avsnittet av programmets trettonde säsong sändes i vintras. 

Den fjortonde säsongen av succéprogrammet har premiär i höst – men redan nu kan du skriva till singelbönderna. Under dagen presenterade TV4 årets singelbönder – och vill du se mer av alla underbara personligheter så gäller det att slå på TV4 ikväll klockan 20.00 då castingprogrammet sänds. 

Precis som tidigare år är Linda Lindorff, 47, programledare, och hon är minst sagt taggad på uppgiften. 

– Det är en ynnest att få vara med och hjälpa de de här fantastiska bönderna med att hitta kärleken i sitt liv. Jag är så glad över att få deras förtroende och känna deras tillit när det nu är dags, för det krävs så klart stort mod att göra det här. Att våga öppna upp och berätta om sin innersta längtan efter kärlek, och släppa fram alla känslor, säger Linda.  

Linda Lindorff är taggad på att leda nya säsongen av "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella Pictures

Hon framhäver att det faktum att "Bonde söker fru" bygger på äkta känslor har resulterat i att så många har träffat sin stora kärlek i programmet. 

– Årets bönder är så redo och laddade – nu gäller det bara att breven kommer skrivas så att chansen att få möta sin framtida kärlek uppstår, säger Linda Lindorff.

Vill du skicka ett brev till en av bönderna? Då gör du det hit: 

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

Sista ansökningsdag är 12 maj. Här kan du läsa mer.

Årets singelbönder är:

Alexander, 35 år
Alexander är mjölkbonde från Dannike utanför Borås. Den energiske Alexander längtar verkligen efter egna barn.

Alexander i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Oscar, 22 år
Oscar är en getbonde från Sala. Han beskrivs som påhittig och energisk – lite rolig kuriosa är att han arrangerade yoga tillsammans med sina getter. Över hundra personer kom då för att yoga på hans gård. Hans drömtjej är någon som sprider energi och glädje.

Getbonden Oscar i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Jennie, 29 år
29-åriga Jennie är häst och nötbonde i Skultuna. Jennie köpte sin drömgård för några år sedan, men det är något som saknas – nämligen mannen i hennes liv. Någon att bygga framtiden med. Jennie söker en kille som älskar livet på landet och gillar djur och natur lika mycket som hon själv.

Jennie i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Jimmy, 37 år
Köttbonden Jimmy bor i Ankarvattnet i Jämtland. Jimmy har två barn sedan tidigare. Nu längtar han efter att hitta den rätta kvinnan igen. Jimmys dröm är att hans framtida tjej ska dela hans intresse för friluftsliv och även vilja driva gården tillsammans med honom.

Jimmy i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Ulf "Uffe", 56 år
Sedan Uffe var 19 år har han bott på sin gård i Ramstalund utanför Uppsala. Skogsbonden Uffes stora intressen är dans och jakt. Uffe har tre vuxna barn och fyra barnbarn. Nu drömmer Uffe om att hitta någon att luta sig tillbaka med. Han är intresserad av både resor och nya upplevelser.

Uffe i "Bonde söker fru" gillar att dansa! Bildkälla: TV4

Pelle, 28, år
Den 28-åriga mjölkbonden Pelle från Söderhamn älskar att dansa och åka skidor. Han drömmer om en tjej att resa med och få överraska med härliga dejter.

Pelle i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

André, 24 år
Köttbonden André är 24 år gammal och har haft sin gård Strömsnäsbruk sedan han var 19 år gammal. Han vill träffa en tjej att gifta sig med, och han hoppas dessutom på att få barn en dag.

André i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

I klippet ovan ser du mer av årets singelbönder! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.