Charlotte Perrellis hus i Marbella
Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien kostade 50 miljoner kronor. - Foto: Stella Pictures, www.villaoakvalley.es

Se bilderna på Charlotte Perrellis lyxhus – kostade 50 miljoner

Sångerskan Charlotte Perrelli är rik som ett troll – och nu har hon slagit till på ett riktigt drömhus tillsammans med maken Anders Jensen. Perrelli har köpt Villa Oak Valley på den spanska solkusten. Prislappen? 50 miljoner kronor!


"Take me to your heaven" sjöng schlagerdrottningen Charlotte Perrelli i Eurovision 1999. 

Nu – över 20 år senare – så har Perrelli, 45, hittat sin himmel. Sångerskan har nämligen slagit till på ett enormt hus i El Madroñal, några mil norr om Marbella, tillsammans med sin make Anders Jensen, 

Tidningen Stoppa Pressarna avslöjar att Charlotte har köpt Villa Oak Valley – och för huset betalade hon galna 50 miljoner kronor. Då ingår skatter och andra avgifter, skriver tidningen vidare.

Poolen är hela 50 kvadratmeter stor. Bildkälla: villaoakvalley.es

Men Charlotte har fått riktigt mycket för pengarna – lyxkåken är 745 kvadratmeter stor och trädgården brer ut sig på 4 000 kvadratmeter. Poolen, från vilken det bjuds på en makalös utsikt, är hela 50 kvadratmeter stor. 

Därtill finns det terasser som täcker totalt 534 kvadratmeter sammanlagt. Det säger en hel del om hur stort huset faktiskt är.

Från badrummet har de en makalös utsikt. Bildkälla: villaoakvalley.es

Dessutom har de givetvis vinkällare, gym, spa och biosalong. Ja, i det här drömhuset kan Perrelli och maken Anders Jensen, 43, verkligen njuta av livets goda.

Totalt finns det fem sovrum och sju sovrum. Utöver nöjesrummen finn det alltså gott om plats att husera gäster på. Något som paret med största sannolikhet kommer få nytta av.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen. Han är vd på Ryds bilglas och även han är stenrik. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren imponerad av huset

När Perrelli gästade Lotta Bromés podcast ”Brevé Bromé” så berättade Perrelli om planerna att flytta utomlands.

– Det finns stunder då jag och Anders pratar om att flytta utomlands. Det är inget jag berättat om förut och kanske inget som jag säger händer i morgon. Men jag tror faktiskt det kommer ske. Frågan är bara exakt när, sa hon då.

Tänk att vakna upp här på morgonen! Bildkälla: villaoakvalley.es

Charlottes tidigare svägerska Pernilla Wahlgren, 52, är otroligt imponerad av Perrellis nya drömhus.

– Hennes garage är större än mitt hus, säger Pernilla i podcasten "Wahlgren & Wistam".

Enligt Stoppa Pressarna är huset sålt av mäklarfirman Celine Property Group.

I klippet ovan kan du se fler bilder från Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!