Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Därför har jag slutat läsa Phillipes sms"

- 24/07/2019, 12:27

Bianca Ingrosso berättar nu öppet om sin svartsjuka – och hur hon hanterar den. Tidigare har hon läst pojkvännen Phillipe Cohens sms – men det har hon slutat med nu...

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, driver den hyllade podcasten “Har du sagt A får du säga B” tillsammans med bästa vännen Alice Stenlöf, 23.

I veckans avsnitt svarar duon på sina lyssnares frågor och hjälper dom med deras problem. Det handlar om allt från hur man dumpar en KK till att träffa nya kompisar. I avsnittet berättar Bianca även om hur hon känner att hon styrs av sina hormoner – mer om det kan du läsa här.

En fråga duon får handlar om svartsjuka – och där har Bianca både det ena och andra att berätta...

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso pratar ut i podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

"Enorm svartsjuka från min sida"

Bianca tycker att man ska vara ärlig mot sin partner och säga något i stil med “jag ber så mycket om ursäkt, men jag är så fruktansvärt svartsjuk”. Bianca tror med öppna kort och att berätta vad man känner – även fast man vet att man inte har några egentliga grunder till sin svartsjuka. 

– Räck ut en hand och säg “du måste hjälpa mig”, det kan vara att vara lite mer uppmärksam, ge mig lite mer kärlek, dissa inte mig om jag hör av mig, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar öppet om sin svartsjuka. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Hon berättar sedan om hur det var när hon och Phillipe Cohen blev tillsammans igen. 

– Det var en period av enorm svartsjuka från min sida under mitt singelliv. Jag var svartsjuk på honom och hans nya liv som han skulle leva, berättar Bianca. 

Läste hans sms – fram tills...

När de precis hade blivit ihop igen så kollade Bianca hans mobil "några gånger". 

– Tills att han bytte kod. Och jag inte vågade fråga om den nya koden för att det var så uppenbart. Och sen dess har jag inte kollat på hans mobil och nu har jag inget intresse av att veta vad som försiggår i hans mobil, säger Bianca i podcasten.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen avföljde varandra på sociala medier i början av juli. Bildkälla: Stella Pictures.

Det har länge ryktats om att Bianca och Phillipe har gjort slut med varandra ännu en gång – mer om det kan du läsa här.

Är det olagligt att logga in på sin partners sociala medier? Mer om det kan du läsa här.