Fredag 7 Maj
Stockholm

Systrarna Graaf om att dejta unga män: "Gör det inte!"

Systrarna-Graaf-vill-inte-dejta-unga-man
Systrarna Graaf vill inte dejta unga män. Foto: Jessica Gow/TT, Naina Helén Jåma/ TT

Systrarna Graaf är inte främmande för att säga vad de tycker. Nu har Magdalena och Hannah gjort det igen, och den här gången är det unga män som de ger sig på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Magdalena Graaf och Hannah Graaf har varit i rampljuset i snart 20 år. Under systrarnas tid i offentligheten har de hamnat i blåsväder mer än en gång.

Nu har Magdalena och Hannah återigen visat prov på sin frispråkighet, denna gång när de diskuterade att dejta unga män. 

Kritiserar kändiskollegor

Det var i Bingo Rimér och Katrin Zytomierskas live-podd som Magdalena och Hannah var gäster – och passade på att säga sitt om unga män.

Utöver att diskutera förhållanden med unga män i allmänhet kommenterade Magdalena och Hannah även några kändiskollegors relationer. Och de var inga snälla ord som sades:

"Titta nu på alla som håller på, som Carina Berg och alla de här som har unga killar. De måste bli gravida. Carolina Gynning försöker bli gravid. Alla de här måste börja om. De kan gå på after work när de är 70. Gör det inte!", sa Magdalena under showen.

Bildkälla: Naina Helén Jåma / TT

"Sexet, huden och kroppen"

Senare i liveshowen utvecklar systrarna sina tankar:

"Som kvinna så skulle jag aldrig ens få för mig någon som är 23. Helst inte under 35, då skulle jag känna mig som en gammal tant", säger Hannah.

Magdalena tycks hålla med:

"Men vad har de att prata om? Man kan nästan bli lite skadeglad, för de har inget att prata om. Det finns inga erfarenheter. Det är sexet, huden och kroppen". 

Systrarnas relationsstatus

Hannah Graaf är nyskild från Peter Karyd efter 14 år tillsammans, en separation som tagit hårt på den före detta modellen. 

Magdalena Graaf å andra sidan är sambo med Filip Larsson sedan drygt tio år tilllbaka. Nu går paret i giftmåls-tankar. Planen är att säga "ja" till varandra redan nästa år. 

Läs även: Magdalena Graaf har gjort tatuering i ansiktet: "Så nöjd"

Kommentera
Kopiera länk
Dela