Därför har Nina Glimsell stängt av sitt kommentarsfält

Det har minst sagt varit en otroligt händelserik vecka i Paradise Hotel och över hela Sverige följer människor säsongen frenetiskt. En av huvudkaraktärerna – Nina Glimsell – har under veckan fått väldigt mycket fokus på sig.


Ja, det är få som undgått att årets säsong av Paradise Hotel blivit en riktig succésäsong. 

En av delarna tittarna fått följa är relationen mellan Marcelo Peña och ex-flickvännen Nina Glimsell. Det före detta paret träffades under förrförra säsongen av PH. Efter det var de tillsammans i ett år tills Marcelo bestämde sig för att vara med i en ny säsong (denna). Vilket gjorde att det tog slut mellan profilerna.

Och de hade alltså inte träffat på varandra efter att han åkt för att spela in. Det blev därför en rejäl chock för Nina när hon fick reda på att Marcelo haft sex med alla tjejerna i huset samt fått upp ögonen för Camilla Skalleberg som under inspelningen var väldigt kär i Marcelo. Detta skapade i sin tur ordentliga konflikter mellan Nina och de andra tjejerna. 

"Jag är ändå hans ex" säger Nina i programmet. Bildkälla: Viafree

– Han bryr sig inte om dig. Du är ingenting för honom, sa Nina till Camilla under veckans avsnitt. 

– Jag hoppas inte att du går på det där om att ni ska gå på Gröna Lund. För han säger det till alla, sa hon till Erica Lindberg

Bild från Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Men Nina själv har insett att hon inte var sig själv under hjärtekrosset. 

I en intervju med Expressen berättade Nina att hon var orolig för hur hon framställts i årets säsong av PH. Hon sa då att hon är rädd att folk inte längre ska tycka om henne. 

– Jag är väldigt rädd att folk inte kommer att uppskatta mig efter den här säsongen. Jag kom in och mådde inte bra. Jag skulle spela tuff och blev väldigt hård. Specifikt hård är jag mot Erica och Camilla. Jag kan knappt kolla på mig själv denna säsong då jag skäms, säger hon. 

Nina har tagit bort sina kommentarsfält på sin Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

Hon har under de senaste veckorna varit och spelat in ett annat program och under tiden hon varit där – valde hon att stänga av sina kommentarsfält på Instagram. Detta är antagligen för att slippa negativa kommentarer från tittare. 

Med tanke på det hårda och hatiska klimatet som råder på nätet så kanske det inte var en så dum idé. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.