Paow, Aki, Mattias Helen
Paow blev ledsen när hon läste meddelandet om Mattias.

Paow i sorg efter meddelandet om Mattias: "Borde veta bättre"

Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén är nyförälskade – men ett meddelande om Mattias som Paow fick från rapstjärnan Aki fick henne att bli riktigt ledsen.


Dokusåpalegenden Paulina "Paow" Danielsson, 26, har de senaste månaderna dejtat "Paradise Hotel"-profilen Mattias Helén, 19. Trots att Mattias åkte ut från PH relativt omgående så har han snabbt blivit en riktigt omtyckt deltagare som hyllats av tittarna. Inte bara med karriären har han flyt – utan även i kärlekslivet. 

För nyligen bekräftade Paow parets relation med en söt pussbild.

"Mer än vänner", skrev Paow till bilden.

Paow och Mattias är ett par – något hon bekräftade på Instagram. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Smolk i glädjebägaren

På Instagram Story la Paow nyligen ut ett meddelande som hon fått från artisten Aki som är en av medlemmarna i rapgruppen Labyrint.

”Hörde du är tillsammans med Mattias. Förstör inte honom snälla? Han är så godhjärtad och en riktig ängel på jorden. Låt inte satan få sina klor i han. Det e bara du som kan stoppa det. Vi litar på dig. Bollen är hos dig. Må bäst”, skrev Aki.

Paow la ut meddelandet och skrev sedan:

"Blir faktiskt ledsen att folk har dessa fördomar om mig. Om jag nu hade varit en sån hemsk människa, hade jag då haft massa bra människor runt omkring mig som älskar och uppskattar mig? Eller en så bra kille som Mattias vid min sida? Någon som är offentlig som han själv (Aki, reds. anm) borde veta bättre om fördomar".

Paow blev ledsen efter att ha fått meddelandet om Mattias. Bildkälla: Instagram/kattpaow


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!