Meghan-Markle-jamfor-sociala-medier-med-droger
Meghan Markle jämför sociala medier med droger - Foto: Kallestad Gorm/NTB Scanpix, AP

Meghan Markles diss – jämför sociala medier med drogmissbruk

Meghan Markle jämför användandet av Twitter och Instagram med drogmissbruk. Det var i ett virtuellt tal som hertiginnan gjorde den omtalade liknelsen.


Under tisdagen deltog hertiginnan Meghan Markle i den virtuella konferensen "Fortunes Most Powerful Women Next Gen Virtual Summit". 

Evenemanget bjöd in makthavande kvinnor som fick möjlighet att lyfta viktiga frågor, förutsatt att de betalade en avgift på drygt 15 500 kronor. 

Markle valde att prata om sociala medier i sitt tal. Där framkom det att 39-åringen är kritisk till fenomenet. 

Ja, hon jämförde till och med användning av sociala medier med drogmissbruk. 

Meghan Markle under sitt tal. Bildkälla: AP

Har själv raderat sin Instagram

– Personer som är beroende av droger kallas användare och personer som finns på sociala medier kallas användare, ska Markle sagt enligt Daily Mail.

Hon fortsatte: 

– Jag oroar mig mycket för personer som har blivit beroende av det och det är en så stor del av vår dagliga kultur för så många människor att det blivit ett beroende. 

Hertiginnan behövde själv radera sin Instagram med 1,9 miljoner följare när hon förlovade sig med Prins Harry 2018, enligt Daily Mail. 

LÄS MER: Meghan Markle avslöjar detaljer om sonen Archies uppfostran

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.