Stockholm

Paolo Robertos fans i tårar efter nya videon: "Tack" 

Paolo Roberto
Paolo Roberto väcker känslor.

Paolo Robertos senaste video väcker starka känslor hos hans trogna fans. "Sjukt fint. Tack för att du lägger upp sånt här", skriver en person.


Läs mer

Paolo Robertos ex-flickvän Elin Härkönen gav nyligen ett nytt besked kring sin relation med Paolo. Läs mer om det här.Det var den 15 maj tidigare i år som den folkkära tv-profilen Paolo Roberto, 51, greps efter att han köpt sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder". Paolo dömdes till böter.

– Jag hittade det smutsigaste som finns. Jag ville döva hålet som finns hos mig. Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

Paolo Roberto erkände att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

Paolos sexköp fick givetvis konsekvenser. Han fick sparken från i princip alla sina jobb – både från TV4, matmärket Paolos och radiokanalen Rix FM.

I somras skrev Nyheter24 om hur Paolo försöker komma tillbaka på banan igen genom att erbjuda PT-timmar och sina tjänster som personlig kock. Nyligen lanserade Paolo sitt nya matmärke Robertos som tillverkar olivolja och pasta.

På sociala medier har Paolo filmat sin senaste resa till Italien och vackra Amalfikusten. Hans resa väckte minst sagt nyfikenhet då de undrade vem han var där med – mer om det kan du läsa här.

Paolo Roberto. Bildkälla: Stella Pictures.

"Får tårar i ögonen"

Nu har Paolo även släppt en video från sin härliga resa, och på sin Youtube-kanal så kan hans trogna fans helt enkelt inte få nog.

Paolo Roberto hyllas av sina trogna fans. Bildkälla: Youtube/Paolo Roberto

Några kommentarer lyder:

"Sjukt fint. Tack för att du lägger upp sånt här"

"Tack för denna trevliga video. Du ser att att må bra Paolo. Starkt jobbat att komma igen så snabbt. Fortsätt kämpa så ska det här nog bli riktigt bra"

"Fantastiskt härligt att se dig Paolo, verkligen leva, skratta och vara dig själv igen. Blir så otroligt glad av att se denna härliga vlogg! Fortsätt så, och gärna mycket matlagning. Du är bäst"

"Jag får tårar i ögonen över hur fint det är! Själen gör glädjefnatt där jag sitter i ett regnigt, kallt och mörkt Skåne. Nåväl...vad är väl en bal på slottet. Njut för oss alla!"

Paolos ex-flickvän Elin Härkönen gav nyligen ett nytt besked om deras relation. Läs mer om det här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.