Erika Persson
Erika Persson fick åka in akut igen.

Erika Persson akut till sjukhus igen: "Vi ber till Gud"

Gunilla Perssons dotter Erika Persson, 18, fick åka till sjukhus igen – denna gång då hon hade hög feber, magont och kräkningar.


I mitten av oktober fick Gunilla Perssons dotter Erika, 18, åka in akut till sjukhuset UCLA i Santa Monica. Detta då hon på grund av värmen i Los Angeles kände sig trött och var uttorkad. På sjukhuset fick hon dropp, något som Gunilla berättade om i sin blogg.

Nu i helgen så tvingades Erika åka in till akuten igen. Gunilla berättar att dottern för tredje gången fått åka in till sjukhus då hon är "jättesjuk" och att hon lider av magont, kräkningar och hög feber.

Erika fick ligga i ett tält för de som misstänks ha Covid 19, men därefter fick hon köras ut i korridoren och få antibiotika intravenöst. 

Erika Persson fick åka till sjukhus igen. Bildkälla: Instagram/thegunilla

"Läskigt värre"

"Läskigt värre i dessa korridorer (sjukhusen är i det närmaste fullbelagda) men personalen är denna gången noggrann och släpper inte Erika som tidigare utan ordentliga undersökningar. Vi ber till Gud och Jesus för hennes tillfrisknande", skrev Gunilla på Instagram.

Någon dag efter hade Gunilla glädjande nyheter – Erika mår nu mycket bättre.

Erika Persson. Bildkälla: Instagram/erikaperss0n

"Erika har återhämtat sig avsevärt mycket. Med tre olika antibiotika på sjukhuset och två olika här hemma är hon på bättringsvägen från sin maginfektion. Tack så hjärtligt för alla era ”krya på dig” önskningar hälsar Erika och jag", skriver Gunilla.

Skönt att höra att Erika mår bättre!

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Erika och Gunilla bor i Los Angeles. Se bilder och video från deras drömhem här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!