Måndag 23 Maj
Stockholm

Paows kärleksbesked med exet Mattias – försöker igen

Foto: Instagram/kattpaow/mattiashelen
Foto: Instagram/kattpaow/mattiashelen. Foto:

En höst utan varandra var länge nog – nu har Paow och Paradise Hotel-deltagaren Mattias Helén hittat tillbaka till varandra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i maj tidigare i år som Paulina "Paow" Danielsson, 26, offentliggjorde sitt förhållande med Paradise Hotel-deltagaren Mattias Helén, 20.

Men bara några månader senare gick paret skilda vägar – och har under hösten träffat andra.

Paow menar att hon har dessa efterföljande relationer att tacka för att hon till sist insåg att det var Mattias hon ville vara med. 

– Jag har försökt och dejta andra men det har inte fungerat. Jag och Mattias har setts lite då och då och det har alltid funnits något mellan oss, säger Paow.

Läs mer: Paow bekräftar relationen med PH-stjärnan – med nya Instagrambilden

Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén träffades för första gången under inspelningarna av Paradise Hotel förra året. Foto: Instagram/kattpaow

Har träffats i två veckor

Och nu går Paow ut med det glädjande kärleksbeskedet – hon och Mattias har hittat tillbaka till varandra.

Paret har träffats i två veckor och det återstår att se vad framtiden har att utvisa. Men enligt Paow var uppbrottet nödvändigt för att hon och Mattias skulle få lite distans till varandra. 

– Jag är inte dum och förstår ju att har man gjort slut en gång så har det funnits problem. Men i dag är de problemen lösta skulle jag säga, säger hon till Aftonbladet.

Läs mer: Här är Paulina "Paow" Danielssons pojkvänner genom åren

Kommentera
Kopiera länk
Dela