Bruce Willis vägrade munskydd – utslängd från apotek: "Idiot"

- 13/01/2021, 15:14 -

Skådespelarstjärnan Bruce Willis, 65, vägrade bära munskydd när han gick till ett apotek för att handla. Det hela slutade med att han blev utslängd av personalen.

I Los Angeles måste du enligt lag bära munskydd när du är ute på stan, något som Kaliforniens hälsomyndighet är tydliga med på sin hemsida.

På paparazzibilder från Los Angeles de senaste månaderna har vi sett hur kändisarna har munskydd på sig – Angelina Jolie, Meghan Markle, prins Harry och Ben Affleck är bara några "Angelinos" som inte tvekar att dra på sig masken i dessa coronatider.

Men heter man Bruce Willis så verkar man spela efter lite andra regler. I måndags var Bruce på apotekskedjan Ride Aid i Los Angeles för att handla. 

Besöket blev kortvarigt. Andra kunder blev upprörda över att Bruce inte följde reglerna, och personalen bad sedan "Die Hard"-stjärnan att omedelbart lämna butiken, skriver Page Six.

Bruce Willis
Bruce Willis vägrade munskydd på apoteket. Bildkälla: Stella Pictures.

"Han är död för mig"

Bruce fångades på bild från apoteket, och bilden spreds snabbt på sociala medier. Där har han blivit föremål för både memes, skämt – och hårda ord.

Några reaktioner lyder:

"Älskar att en apoteksanställd klarade det som Hans Gruber inte lyckades med – kasta ut Bruce Willis från ett hus"

"Jag har alltid älskat Bruce Willis men om han vägrade bära mask så är han död för mig"

"Idiot"

"Jag vill köpa en öl till den apoteksanställde som bad Bruce Willis dra åt helvete eftersom han inte bar munskydd"

Under onsdagen gick Bruce Willis ut med en ursäkt.

"Jag brast i mitt omdöme. Var säkra allihopa därute och låt oss fortsätta att använda mask", sa Bruce till magasinet People.

LÄS MER: 

Åsa Ingrosso portad från Spanien: "Så ledsen att jag gråter"

Raseriet efter Bianca Ingrossos video: "Hon borde få sparken"