Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos ord efter Lovisa Worges fest. - Foto: Instagram/lovisaworge, Stella Pictures.

Bianca Ingrossos ord efter Lovisa Worges fest: "Vill bara säga..."

När Lovisa Worge firade sin födelsedagsfest på en lyxrestaurang i Stockholm så lös Bianca Ingrosso med sin frånvaro. Efter den massiva kritiken mot festen så har nu Bianca ett och annat att säga.


Den 14 januari fyllde Bianca Ingrossos bästa vän och assistent Lovisa Worge 24 år, och det firades i helgen på restaurangen Hallwylska i Stockholm. 

Förutom Lovisa var även influencers som Alice Stenlöf, 24, och Josefine Caarle, 25, på plats.

På Instagram la Lovisa ut klipp på festligheterna, som visade hur flera personer stod på bord eller stolar, shottade och dansade som att coronapandemin överhuvudtaget inte existerade.

Lovisa raderade snabbt klippen från festen, men det hade redan hunnit spridas i sociala medier. Lovisa, Alice och de andra festdeltagarna möttes av massiv kritik från flera håll. Fans var besvikna och festen blev omskriven i kvällstidningarna.

Under söndagen gick Lovisa ut med en ursäkt där hon skrev att hon har fått sig en tankeställare och att hon nu förstår att hennes beteende var ignorant och oansvarigt.

Lovisa Worge gick ut med en ursäkt. Bildkälla: Instagram/lovisaworge

Biancas ord efter Lovisas fest

Som Nyheter24 skrev redan i helgen så höll sig Lovisas parhäst Bianca Ingrosso, 26, hemma. Istället för att festa med Lovisa och gänget så var Bianca hemma i lägenheten på Östermalm med väninnan Melina Criborn.

På Instagram har Bianca tagit Lovisa i försvar.

"Jesus kan alla sätta på en rolig film och sluta peka sina viktiga pinnar överallt", skrev Bianca.

Hon följde sedan upp med en tydligt ironisk text.

"Jag vill bara säga att jag är den som har spridit Corona runt om i detta land. Allt är mitt fel. Så nu vet ni det. Ni behöver inte skriva det mer nu", skrev Bianca på sin Story.

LÄS MER:

Lovisa Worges chock – det fick hon av Bianca Ingrosso i present

Bianca Ingrosso i storbråk med Lovisa Worge

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.