Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge får kritik efter Lovisas festkväll.
Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge får kritik efter Lovisas festkväll. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Instagram.

Bianca Ingrossos följare rasar: "Att ni ens har mage"

I Bianca Ingrossos senaste vlogg pratar hon och assistenten Lovisa Worge om alkoholförbudet efter klockan 20. Något som följarna reagerar starkt på, då Lovisa festade längre än så i helgen.


I Bianca Ingrossos senaste vlogg diskuterar hon och assistenten Lovisa Worge det alkoholförbud som regeringen infört för att minska smittspridningen. Numera får restauranger och barer inte längre servera alkohol efter klockan 20.00. 

– Hur sjukt är det inte att människan är så bra på att vänja sig? Jag har ju vant mig nu vid att man går inte på nattklubb, det existerar inte, säger Bianca och fortsätter: 

– Och klockan åtta, då stänger de, då är det läggdags. 

Lovisa instämmer men tillägger att de varit bittra över förbudet. 

Festade på restaurang i Stockholm

Bianca säger att hon tror att det kommer dröja ett år tills man kan gå på nattklubb och festa igen. Men riktigt så länge dröjde det inte tills att Lovisa fick slå klackarna i taket på en restaurang igen. 

Under lördagskvällen firade hon nämligen sin födelsedag på restaurangen Hallwylska i Stockholm, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

På Instagram storys kunde man se Lovisa och andra influencers, som Alice Stenlöf, dansa, sjunga och shotta.  Bianca stannade däremot hemma och tog det lugnt.

Kritik från följarna

Nu har flera av Biancas följare reagerat på hennes och Lovisas samtal om alkoholförbudet, eftersom Lovisa fortfarande verkar festa på restauranger. 

Såhär lyder några av kommentarerna:

"Haha skäms ni inte över att påstå att ni ”går hem efter 20”?"

"HAHAHAH att ni ens har mage att säga sådär. Speciellt Lovisa FYFAAAAN"

"va?? Hur var Lovisas födelsedagsfest igår då? Med 50+ pers?"

Flera av följarna är dock måna om att försvara Bianca, som inte närvarade under festkvällen. 

Bildkälla: YouTube.

LÄS MER: 

Bianca Ingrosso chockar fansen med text om Lovisa Worge

Lovisa Worges chock – det fick hon av Bianca Ingrosso

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!