Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso sätter ner foten efter reaktionerna på bråket som sändes i "Wahlgrens värld". - Foto: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso efter storbråket: "Era åsikter betyder ingenting"

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren rök ihop rejält under det senaste avsnittet av "Wahlgrens värld". Vissa av tittarna hade svårt att hantera Biancas beteende – och valde att skriva ut exakt allt de kände. Något som Bianca nu bemöter.


Det var i gårdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" som det blev väldigt känsloladdat. Bianca Ingrosso, 26, och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, hamnade i ett stort bråk med varandra.

Det blev en hel del tårar från både Bianca och Pernilla. Dagen efter bråket skulle Bianca och Pernilla försöka lappa ihop det hela – men även det slutade i gråt och tandagnisslan.

Pernilla Wahlgren bröt ihop i tårar. Bildkälla: Discovery+

– Bianca du måste lära dig att släppa saker. Nu grottar du och ältar i saker igen – som redan har hänt. Varför kan du inte bara gå vidare ibland. Du måste ju själv bli alldeles utmattad av det här, sa Pernilla.

Det slutade med att Bianca slet av sin mikrofon och stormade iväg från inspelningen.

Bianca Ingrosso stormade iväg från inspelningen. Bildkälla: Discovery+

"Det är farligast av allt"

Reaktionerna på avsnittet har varit blandade. I en story på Instagram tackar Bianca för allt stöd hon har fått – men hon berättar även om de som kanske inte har lika snälla saker att säga till henne.

I kommentarsfält på Instagram kallades Bianca för "bortskämd" och "barnslig". En person skrev att så fort Bianca inte får som hon vill blir hon sur och grinig.

I en serie storys så bemöter nu Bianca de omogna påhoppen mot hennes person. Bianca berättar att hon numera hanterar hatet genom att stänga av, något hon valde att göra för flera år sedan.

Hon skriver att hon sedan hon var 10 år gammal har fått bemöta detta vidriga beteende från vuxna som skriver sjuka saker till henne

– Era kommentarer tar sönder folks självkärlek och det är farligast av allt. Era åsikter betyder INGENTING och det måste ni inse. Håll dem för er själva för ingen bryr sig, skriver Bianca på Instagram.

Bianca Ingrosso satte ner foten. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
Bianca säger att hon aldrig kommer att sluta kämpa för att få ett slut på allt hat. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

LÄS MER:

Nu har Bianca Ingrosso avföljt Phillipe Cohen på Instagram

Bianca och Phillipe i storbråk – grannarna kom och knackade på

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!