Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Så vill Bianca Ingrosso att hennes kille ska se ut - Foto: Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Så vill Bianca att hennes drömkille ska se ut

I Martin Björks senaste avsnitt av "Intimt med Björken" gästar influencer-drottningen Bianca Wahlgren Ingrosso. I programmet pratas det om allt mellan himmel och jord. Men hur vill egentligen Bianca att hennes pojkvän ska se ut? Den här killen vill hon ha!


Martin Björk, 49, har äntligen publicerat avsnittet där Bianca Wahlgren Ingrosso, 26, gästar programmet “Intimt med Björken” på Youtube. Bianca, som är en av Sveriges största influencers, var den mest efterfrågade kändisen att gästa programmet. Nyheter24 har tidigare skrivit om när Carolina Gynning, 42, gästade programmet och delade med sig om det ena och det andra. 

Kärleken från Kumla 

Bianca gästar Intimt med Björken. Bildkälla: YouTube

I programmet ställer Martin en del privata frågor till Bianca som gladeligen delar med sig av intima erfarenheter samt roliga historier. Influencer-drottningen berättar bland annat om uppvaktningen hon får från dömda brottslingar. 

– Fängelset är mitt största Tinder. Jag får ju brev varje vecka från folk i Kumla, säger Bianca i intervjun. 

Hon berättar att hon i fem års tid blivit uppvaktad med kärleksbrev från anstalten i Kumla där många av landets värsta brottslingar sitter. Anstalten är Sveriges största och är en av få som erbjuder högsta säkerhetsklass, 1. 

Bianca berättar att hon dock inte blir lockad av männen som bland annat sitter inne skyldiga till mord.

Den här killen vill Bianca ha

Nyheter24 skrev om hur Bianca tidigare i år bekräftade att hon är singel igen. I intervjun med Martin berättar Bianca dock att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 26, nog aldrig helt kommer stänga dörren för varandra. 

I avsnittet beskriver hon hur den man hon kanske träffar i framtiden ska se ut. Martin frågar om killen ska vara äldre varav Bianca svarar att han helst bör vara 5 år äldre. Även att han gärna ska ha utländska drag.

– Min typ är käkben, brunt hår, blåa ögon och lång, säger Bianca.

Något som hon själv erkänner stämmer rätt så bra ihop med exet Phillipes utseende.

Bianca Ingrossos ex-pojkvän Phillipe Cohen. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
/
/
/
/
Senaste nytt

Petra Mede blev mamma vid 52 – avslöjar hur dottern blev till

1 timme sedan

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

1 timme sedan
Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.

New Kids on The Block släpper nytt

1 timme sedan
New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

1 timme sedan
Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

2 timmar sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

2 timmar sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.