Hur mycket pengar tjänar egentligen Linnéa Claeson?
Hur mycket pengar tjänar egentligen Linnéa Claeson? - Foto: Foto: Pontus Lundahl/TT och Noella Johansson/TT

Så mycket pengar tjänar Linnéa Claeson

Linnéa Claeson, 29, har synts flitigt i media under de senaste åren och även om hon just nu pluggar på juristprogrammet kan vi konstatera att hon knappast lever ett fattigt studentliv. Medieprofilen tjänar nämligen rejält med pengar!


Medieprofilen Linnéa Claeson, 29, har nog inte undgått någon de senaste åren. Hon har hyllats för sitt arbete med att uppmärksamma sexuella trakasserier online, men hon har också kritiserats och anklagats för att ha fabricerat historier om utsatthet, vilket Nyheter24 skrivit om tidigare

Men hur går det då för Linnéa, som numera är juriststudent, på pengafronten? Låt oss säga såhär: hon är ingen "fattig student"!

Årsinkomst på över en halv miljon kronor

Linnéa Claeson. Foto: Noella Johansson/TT

2019 var inget dåligt år för Linnéa. Hon drog nämligen in en årslön på hela 539 700 kronor och kunde alltså plocka ut en månadslön på 44 975 kronor. Om Linnéa, likt andra studenter, är en storkonsument av snabbnudlar är det med andra ord för att hon uppskattar smaken och inte för att plånboken kräver det. 

Aktiv i bolag med miljonvinst

Foto: Jari Kantola/Stella Pictures

Linnéa sitter dessutom som styrelseledamot i bolaget "Ne4 AB" som ägnar sig åt artistisk verksamhet – och som drar in feta pengar. Under 2019 omsatte bolaget otroliga 3 640 000 kronor och hade en vinst på 1 402 000 kronor. Dessutom hade bolaget tillgångar som sträckte sig enda upp till 4 242 000 kronor. 

Vi kan alltså slå fast att Linnéa sannolikt inte behöver vända på slantarna för att få vardagen att gå ihop!

Läs mer:

Så mycket pengar tjänar David Sundin

Så mycket pengar tjänar Paulina “Paow” Danielsson

Så mycket pengar tjänar Margaux Dietz

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!