Kim Kardashian
Kim köpte blöjor till provet: "Jag får kissa i min stol" - Foto: Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP och AP Photo/Jacquelyn Martin

Därför köpte Kim Kardashian vuxenblöjor: "Jag bryr mig inte"

Den världskända realitystjärnan Kim Kardashian, som nu sadlat om karriärspår, kämpar med att bli advokat. Nu erkänner att hon var tvungen att köpa vuxenblöjor för att klara det 7 timmar långa juridik-provet.


Kim Kardashian, 40, delade med sig av sin hårda plugg-verklighet när säsongspremiären av Keeping Up With The Kardashian sändes. Kim, som är en av världens mest kända personer på sociala medier studerar för tillfället juridik och ska satsa på en karriär som advokat.

“Jag får kissa i min stol” 

Kim fick köpa vuxenblöjor inför provet. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP

Kim berättar att hon skulle diskvalificeras från juridik-provet om hon reste sig upp och att hon därför behövde vara på den säkra sidan. Genom det sju timmar långa testet fick inte deltagarna ställa sig upp. Studenterna var även tvungna att sitta i ett tomt rum och kolla rätt in i skärmen för att säkerställa att ingen skulle fuska då provet togs på distans. 

– Jag är nervös att jag kommer behöva kissa så jag köpte Depends blöjor..Jag behövde inte ha på mig en, men om jag hade ställt mig upp hade de inte godkänt mitt test, så jag tänkte att jag får kissa i min stol. Jag bryr mig inte, säger Kim i Keeping Up With the Kardashians 

De tuffa förberedelserna

Kim pluggade 10 timmar varje dag innan provet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Provet som kallas “the baby bar” är sju timmar lång. Det innefattar fyra timmars skrivande och hela 300 flervalsfrågor. Enligt Kim är det enbart 20 procent som klarar testet. För att förbereda sig pluggade Kim 10 timmar varje dag med förhoppning av att klara testet på första försöket som hennes far Robert Kardashian Sr. gjorde.

Inte nog med långa pluggdagar, Kim har även gått igenom en jobbig skilsmässa med Kanye West. Nyheter24 har tidigare skrivit om skilsmässan här

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.