Kendall Jenner
Kendall Jennifer i sätten efter man försökt skjuta henne - Foto: Foto: STELLA Pictures / Splash News och AP Photo/Mark J. Terrill

Kendall Jenner i rätten efter man försökt skjuta henne

Realitystjärnan och modellen Kendall Jenner befann sig i rätten då en 24-årig man ska ha rest genom halva landet för att skjuta henne.


Kendall Jenner, 25, är superaktuell då hon medverkar i sista säsongen av Keeping Up with the Kardashians. Reality-stjärnan, vars modell-karriär har skjutit i höjderna de senaste åren, har över 157 000 000 följare på Instagram och delar med sig av sin flådiga tillvaro på sociala medier. 

Planerade att köpa ett olagligt vapen 

Kendall Jenner. Foto: Brent N. Clarke/Invision/AP nybc106

Dock är inte allt guld och gröna skogar i Kendalls verkliga liv. Enligt TMZ, som även ska ha fått tillgång till rättegångsdokumenten, befann sig Kendall i rätten igår då den 24-åriga mannen Malik Bowker ska ha rest genom halva landet för att skjuta henne. Polisen ska ha sagt att Bowker planerade att köpa ett olagligt vapen och skjuta Kendall till döds och sedan sig själv.

Tillfälligt besöksförbud

Kendall skyddas dygnet runt av säkerhetsvakter. Foto: STELLA Pictures / Splash News

Kendall kan nu, trots omständigheterna, vara lite lugnare. Hon fick nämligen igenom ett tillfälligt besöksförbud mot Bowker i rätten. Hon berättar dock att hans hot har lett till ångest och psykisk stress.

Bowker är nu inlagd på ett lokalt sjukhus psykiatriska avdelning. Polisen varnar dock att han kan bli släppt snart. För att vara på den säkra sidan har Kendall ett beväpnat säkerhetsteam som vaktar hennes hus dygnet runt.

Läs mer: 

De är rikast och fattigast i familjen Jenner-Kardashian

Kim Kardashian om Twitter-skandalen: "Frustrerande"

/
/
/
Hot
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.