Tisdag 28 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso bestulen på värdefulla ägodelar: "Fyfan"

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bestulen på värdefulla ägodelar: "Fyfan". Foto: Foto: Stella Pictures och STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Influencer-drottningen Bianca Ingrosso har blivit bestulen på värdefulla ägodelar och nu kan hon inte leva som förut. Det här har hänt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sveriges influencer-drottning Bianca Ingrosso, 26, har minst sagt inte haft turen på sin sida. Bianca, som har över 1 200 000 följare på Instagram, delar nu med sig om det jobbiga som hänt henne. Det är nämligen så att någon har stulit hennes ägodelar. Bianca är inte den enda influencern som råkat ut för detta den senaste veckan. Nyheter24 har tidigare skrivit om Youtube-profilen TanbyKlara som blev rånad på 70 000 kronor. 

Biancas frustration

Bianca Ingrossos Instagram-story. Bildkälla: biancaingrosso/instagram

På Instagram-story beskriver Bianca frustrationen av att hennes bankkort, pass och ID har stulits. Hon har blivit tvingad att spärra samtliga föremål vilket har lett till att hon inte har kunnat leva som hon brukar, i en hel vecka, och att detta tyvärr kommer fortsätta. Enligt Bianca måste hon ha en förälder med sig för att kunna hämta ut nytt pass och ID-kort. Biancas föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, är nämligen bortresta. 

Läs mer:

Bianca Ingrosso om romansryktet med världsstjärnan: "Sjukaste"

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.