Tisdag 27 Jul
Stockholm

Gunilla Persson om kärlekslivet: "Gift inom 2 år"

Gunilla Persson
Gunilla Persson om kärlekslivet: "Gift inom 2 år". Foto: Foto: Stella Pictures och STELLA/Marius Gulliksrud

Reality-stjärnan planerar att gifta sig inom två år och dejtar för fullt. Därför letar Gunnilla Persson efter sin nya ögonsten och kärlek i livet!​

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är välkänt att Gunilla Persson, 62, länge har haft dottern Erika Persson,18, som sin ögonsten i livet. Mamma-dotter relationen fick en hel del uppmärksamhet när den skildrades i reality-programmet Svenska Hollywoodfruar där Gunilla slog igenom som en av Hollywood-fruarna. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Erikas bilder på Instagram som chockade följarna. Nu när hon blivit vuxen har Erika nämligen testat sina egna vingar – utan mamma Gunilla. 

Därför letar Gunnilla nu efter sin nya ögonsten och stora kärlek i livet!

Fullt upp med dejtandet 

Gunilla letar efter en partner vid sin sida. Foto: Stella Pictures

– Jag har haft tre dejter den här veckan och så har jag en ny ikväll. Och jag tycker det är roligt för jag har fått så mycket presenter och blommor. Det är ju riktiga gentlemen som vet hur man ska uppvakta en kvinna som ens får bjuda ut mig. Det är ju inga skitstövlar, för de är jag ju inte intresserade av, säger Gunilla i en intervju med Hänt

Gunilla öppnar upp sig om kärlekslivet i intervjun och berättar att hon har stora bröllopsplaner framöver. 

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, säger Gunilla. 

Gunilla som idag är singel vill ta igen tiden då hon inte dejtade och vill gärna att den framtida romansen ska gå snabbt framåt!

Läs mer: 

Gunilla Perssons bild på pappan chockar följarna: "Så lik Erika"

18 svenska kändisar som bråkat med varandra: "Hon är ett svin"

Kommentera
Kopiera länk
Dela