Söndag 14 Aug
Stockholm

Massi Fritz hjälper Paradise Hotel-profilen Annie Dahlberg

Elisabeth Massi Fritz, Toby Johnson och Annie Dahlberg
Elisabeth Massi Fritz företräder nu Annie Dahlberg som utsattes för Toby Johnson i Paradise Hotel. Foto: Jonas Ekströmer/TT, Ali Lorestani/TT Bild, Viafree

"Paradise Hotel"-deltagaren Toby Johnson är polisanmäld och förundersökning är inledd. Detta efter larmen om övergrepp i "Paradise Hotel". Annie Dahlberg är en av kvinnorna som utsattes för Toby. Nu har har hon bytt advokat till den högt ansedda Elisabeth Massi Fritz.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets säsong av dokusåpan "Paradise Hotel" har stoppats efter att deltagaren Toby Johnson polisanmälts för sexuella övergrepp. Mitt framför kamerorna så utsatte Johnson deltagarna Jennifer Paatere och Annie Dahlberg för övergrepp som är så pass grova att de kan klassas som våldtäkt. 

Han ska bland annat ha stuckit in fingrarna i Annies underliv efter att hon ska ha sagt att hon inte vill ha sex med honom. Han drog även ner Jennifers behå och blottade hennes bröst. Även detta skedde utan något som helst samtycke.

Toby Johnson har polisanmälts för övergreppen. Bildkälla: Ali Lorestani/TT Bild

För en vecka sedan meddelade åklagare Charlotte Frisack Brodin att en förundersökning är inledd.

Jennifer Paatere och Annie Dahlberg. Bildkälla: Viafree

Nu har Annie anlitat advokat Elisabeth Massi Fritz

Nu står det klart att Annie Dahlberg har bytt advokat. Nu företräds hon av Elisabeth Massi Fritz, 53. 

Elisabeth Massi Fritz är en av Sveriges mest framstående advokater. Hon företräder oftast offer för våldtäkt och hedersrelaterat våld. Bildkälla: Jeppe Gustafsson/TT Bild

Under sin långa karriär har Massi Fritz jobbat med stora och uppmärksammade mål. Bland annat företrädde hon den kvinna som anmälde tv-profilen Martin Timell för våldtäkt.

I en kommentar till Expressen säger Massi Fritz:

"Jag ska hjälpa henne att få upprättelse. Min klient mår dåligt och har blivit kränkt på ett allvarligt sätt. Produktionsbolagets hantering av ärendet och det är under all kritik och jag kommer granska även deras handläggning".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.