Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

*LOL* Ben Affleck

Nöje | 18/05/2009 09:52

Kändisar kan ha fantastisk humor. Även de mest otippade.

Ben Affleck slog igenom med filmen Good Will Hunting, som han skrev och agerade i tillsammans med bästa polaren Matt Damon. Få ger ett så omedelbart träigt intryck som Ben Affleck. Hela hans uppsyn är så energilös, hans skådespelarprestationer stela och ocharmiga. Kanske är det manus och regi som är hans grej, för hans filmatisering av Dennis Lehane-romanen Gone baby gone visade sig vara helt okej.

Men det är hans vanligtvis så tråkiga framtoning som ger hans Jimmy Kimmel-sketch ännu en dimension, den framstår som det roligaste som någonsin gjorts. Detta är Jimmy Kimmels svar på flickvännen Sarah Silvermans "I'm ******* Matt Damon", som kan ses här. Och missa inte alla andra urroliga som är med i videon här och där: Robin Williams, Don Cheadle, Harrison Ford, Brad Pitt, Cameron Diaz, Christina Applegate, Rebecca Romijn, Benji Madden och Joel Madden.

Skrivet av: