Lördag 8 Maj
Stockholm

NBC:s nyheter i tevehösten

De amerikanska tevebolagen satsar på nytt till hösten. Och många får kicken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stora tevebolaget NBC sitter på tevesuccéer som 30 Rock, Heroes, The Office och Saturday Night Live och till hösten har de valt att satsa på sex nya serier. Komedishowerna Community och 100 questions, och dramaserierna Trauma, Parenthood, Mercy och Day One.

Sedan en tid tillbaka är att NBC lägger ned The Unit, My name is Earl och Medium. Medium, med Patricia Arquette i huvudrollen, kommer dock fortsätta då rättigheterna ägs av CBS som kommer fortsätta filma den.

Att fina Friday Night Lights, dramaserien centrerad kring en liten skola och dess fotbollslag i amerikanska Södern, har också fått klartecken om att ny säsong är att vänta. Däremot är den inte planerad att sändas förrän sommaren 2010. Japp, 2010.

Här nedan följer trailers på de sex nya NBC-serierna som kommer börja visas till hösten.

TRAUMA - Sjukhustema. Actionfyllt drama. Verkar rätt ordinärt, men det är skapat av samma team som gjorde Friday Night Lights (topp tio bästa serierna någonsin).

PARENTHOOD - verkar bli en toppenshow. Handlar om fyra syskon som alla slåss med svårigheterna med att vara förälder. Ron Howard-producerat och i en av rollerna ser vi Peter Krause (Nate från Six feet under).

MERCY - sjukhusserie som fokuserar på sjuksköterskorna. Med bland andra Michelle Trachtenberg från Buffy och Gossip girl. Verkar vara ganska exakt som Greys Anatomy.

DAY ONE - civilizationen har gått åt helvete och överlevarna kämpar för att hitta tillbaka till ett värdigt liv. Hmm. Känns väldigt Jericho, men katastroftema är i och för sig nästan alltid kul.

100 QUESTIONS - komedi om kvinna som söker kärlek. Pålagda skratt. Verkar hemsk.

COMMUNITY - komedi om vuxna som läser in college.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela